Televízor LG 65QNED99 strieborná 65" (164 cm) 8K Ultra HD Smart TV • rozlíšenie 7680 × 4320 px • DVB-C/S2/T/T2 (H.265) • HbbTV, HDR, PVR • Dolby Visio

65'' LG QNED Mini LED TV, webOS Smart TV
● 8K rozlišení (ULTRA HD)
● Nano color Pro a Slim Direct LED podsvícení
● Procesor α9 8K Gen4
● webOS SMART TV + HbbTV
● Propojení s mobilem
● LG ThinQ
Produkt oceněn:
REDDOT DESIGN AWARD 2021
TECH ADVISOR BEST OF CES 2021
Quantum Dot + NanoCell + Mini LED = dokonalý LCD televizor
LG QNED mini LED představuje novou éru LCD televizorů. Přelomový displej představuje kombinaci panelu mini LED s technologií Quantum Dot NanoCell, které společně poskytují zcela nový zážitek ze sledování televize. Jedná se skutečně o vrchol v televizorech LCD.
Nová éra LCD televizorů.
LG QNED mini LED posouvá LCD televizory ještě dále než kdy dříve. Lepší jas, téměř dokonalá černá a zářivé barvy vynikají na ohromující ultravelké obrazovce. To představuje obrovský krok ve vývoji LCD televizorů.
Síla mini LED.
Přibližně 30 000 miniaturních LED diod zajišťuje jasnější a zřetelnější obraz a téměř 2500 jedinečných stmívatelných zón poskytuje přesné řízení podsvícení a mimořádně vysoký kontrastní poměr. Výsledkem je více detailů a přesnější reprodukce barev než u běžných LCD televizorů.
*Počet 30 000 miniaturních LED diod LG QNED je založen na 86palcovém modelu 8K. Počet stmívatelných zón je založen na 86palcovém modelu 8K.
NanoCell a Quantum Dot společně.
Technologie Quantum Dot NanoCell poskytuje úchvatnější obraz díky kombinaci síly technologie NanoCell Plus i Quantum Dot. Tato jedinečná kombinace technologií zlepšuje reprodukci barev a vytváří barvy bohatější a přesnější.
To je zatím náš "nejjasnější" nápad.
Vše, co sledujete, bude ještě zřetelnější. Vylepšená technologie zobrazení LG QNED mini LED zvyšuje jas u světlých objektů a ztmavuje černou, což znamená mimořádně kvalitní obraz. Díky tomu vám LG QNED mini LED ukáže váš oblíbený obraz v úplně novém světle.
Na displej působí černá magie.
Přibližně 2500 jedinečných stmívatelných zón zajišťuje přesné řízení podsvícení a mimořádně vysoký kontrastní poměr. Výsledkem je hlubší černá a živější barvy pro detailnější obraz i při těch nejtmavších scénách.
Obdivujte barvy v celé jejich kráse.
Z barevného spektra uvidíte díky technologii Absolute Color více. Vynikající reprodukce barev televizoru LG QNED mini LED byla odborně vyvinuta tak, aby zachytila širší rozsah barev a živější barvy. Díky tomu je všechno, co sledujete, co nejblíže záměru tvůrce.
Velká obrazovka, obrovské množství detailů.
Ponořte se do obrazu hlouběji. Televizory mini LED a opravdové 8K displeje se spojují v našem televizoru LG QNED mini LED a společně tvoří skutečně kvalitní velký televizor. Nová technologie displeje zobrazuje všechno, co sledujete, s většími detaily a zřetelnější, a to i na naší největší obrazovce, takže propadnou vašemu oblíbenému obsahu je snazší než kdy jindy.
Je to vrchol LCD 8K.
Náš nejlepší televizor LCD si žádá nejlepší rozlišení. Pokud jde o vytvoření kvalitního obrazu, čím více pixelů, tím lépe. Televizor LG QNED mini LED kombinuje neuvěřitelně velkou hustotu pixelů s naší zcela novou technologií Quantum Dot NanoCell pro výjimečně realistický 8K obraz, který je detailnější než kdy dříve, a to i na velké obrazovce.
Certifikováno 8K Ultra HD.
Podle definice rozlišení CTA musí být hodnota modulace kontrastu (CM) 50 % nebo více – čím vyšší je hodnota CM, tím zřetelnější je obraz. Televizor LG QNED Mini LED mezinárodní normy s úrovní CM 95,8 % dalece překračují, takže je úchvatný obraz ještě úžasnější.
Pohled, který vám vyrazí dech.
Televizor LG QNED mini LED je umně navržený, aby vylepšil každý interiér. Díky minimalistickému rámečku a tenkému, elegantnímu tělu optimalizovanému k připevnění na zeď jsou televizory LG QNED mini LED všech velikostí zarovnané se stěnou. To znamená, že i ten největší televizor dokonale zapadne do vašeho prostoru a zkrášlí interiér vašeho domova jako umělecké dílo.
QNED Cinema.
Špičkový výkon.
Televizor LG QNED mini LED poskytuje ohromující filmový zážitek. Úchvatná černá a jasnější displej vytvářejí téměř dokonalý obraz po všech stránkách. Toto je televizor, který vám pokaždé vyrazí dech.
Zábava
Všechny vaše oblíbené programy na jednom místě.
Získejte přístup ke službě Netflix a aplikaci Apple TV. Všechny nejnovější filmy, TV pořady, dokumenty a živé sportovní zápasy najdete na jednom místě.
Dolby Vision IQ a Dolby Atmos
Revoluční televizní zážitek.
Dolby Vision IQ inteligentně upravuje nastavení obrazu základě žánru obsahu a okolního prostředí a Dolby Atmos poskytuje vícerozměrový prostorový zvuk – to je silná kombinace, jejímž výsledkem je dechberoucí filmový zážitek.
FIL

Historique des prix

20 nov. 2021
3 489,00 €

Fabricant

LG