Sada hrncov Tefal Ingenio Expertise L6509902 čierna sada hrncov • nepriľnavý povrch Titanium Excellence® • indikátor teploty Thermo-SpotTM • na všetky

Inovativní nápad od Tefalu, který činí nádobí geniálně univerzálním - Tefal Ingenio Expertise má všestranné použití, je tedy vhodné na každodenní vaření všech druhů jídel. Ideální pro jakékoliv vaření – na sporáku, v troubě, pro uložení jídla v lednici i pro servírování přímo na stole.
Ingenio Expertise 11-dílný set:
inovativní nápad od Tefalu usnadňuje průběh vaření
nová generace víceúčelového nádobí pro každou kuchařskou příležitost
pro všestranné použití a každodenní vaření všech druhů jídel
důmyslný systém uchycení rukojeti pro větší pocit jistoty a bezpečí
zvýšená nosnost rukojeti až 10 kg
jediným pohybem lze odejmout rukojet’ pro úsporu místa při skladování
nový, nepřilnavý vnitřní povrch Titanium Excellence®: extra odolný šestivrstvý nepřilnavý povrch s tvrdou minerální bází, vytvrzený patentovaným procesem fúze a dvěma vrstvami obohacenými titanem (platí pro pánve); povrch Titanium Extra® u rendlíků.
nový indikátor teploty Thermo-SpotTM, který signalizuje dosažení optimální teploty vaření (u pánví)
výjimečně silné dno Induction s diskem z nerezové oceli zaručuje perfektní rozvod tepla, odolnost proti deformacím a rovnoměrné vaření
možnost použití kovového kuchyňského náčiní
záruka na rukojeť 10 let
vhodné i pro použití v troubě (samotné hrnce a pánve bez rukojeti)
Sada obsahuje:
rendlík, průměr 16 cm
rendlík, průměr 20 cm
pánev, průměr 22 cm
pánev, průměr 26 cm
hluboká sauté pánev, průměr 24 cm
wok pánev, průměr 28 cm
plastová víka pro uchování pokrmu o průměrech 16, 20 a 24 cm
kovová obracečka Talent
odnímatelná rukojeť
Parametry:
Typ ohřevu: elektrika, plyn, sklokeramika, indukce
Vnitřní povrch: Titanum Excellence
Vnější povrch: černý, nepřilnavý
Dno: Induction, pro všechny typy ohřevu
Nádobí i povrchy Tefal jsou naprosto bezpečné, zdravotně nezávadné a ohleduplné k životnímu prostředí. Neobsahují olovo, kadmium ani PFOA (kyselina „perfluoro-octaonic acid“).
Společnost Tefal je součástí skupiny Groupe SEB. V roce 1954 dal Marc Grégoire na radu své manželky a stejně, jako to dělal se svým rybářským nářadím, aplikoval teflonový povlak i na její pánve. Výsledek byl ohromující! Dva roky nato byla založena společnost Tefal, která jako první na světě začala vyrábět pánve na smažení a nádobí s nepřilnavým povrchem. Tento krok revolučním způsobem usnadnil lidem život. Během uplynulých let společnost Tefal přinesla celou řadu inovativních řešení. Díky zákazníkům se společnost stala světovou špičkou v oblasti výroby nádobí s nepřilnavým povrchem, jedničkou v oblasti žehliček, kuchyňských zařízení i tlakových hrnců a odborníky na výrobky a váhy pro přípravu pokrmů a nápojů. Dnes společnost Tefal působí ve více než 120 zemích.

Price history

Dec 3, 2021
€243.00

Manufacturer

Tefal