AKTIV - měsíční kúra - Berry.en, 30 ks,AKTIV - měsíční kúra - Berry.en, 30 ks

Výhodný balíček - 3x měsíční kúra AKTIV
Balíček obsahuje:
3 ks měsíční kúry Berry.en AKTIV
Plátěná taška zdarma
Koupit
 
AKTIV - měsíční kúra
kolagen nejvyšší kvality
pomáhá udržovat normální pohyblivost kloubů
s vysokým obsahem bílkovin
pečuje o klouby, kosti i svaly
Poznej svět Berry.En
O produktu:
Tento produkt obsahuje 10 g Fortigel®-u, hydrolyzovaného kolagenu nejvyšší kvality. Fortigel® je protein, který se skládá z 20 různých aminokyselin. Kolagen je bílkovina tvořící základní stavební hmotu pojivových tkání. Fortigel® obsahuje kolagen typu II, který se nejvíce vyskytuje v chrupavkách a dodává jim odolnost, pevnost a pružnost. Chrupavka se může věkem a nadměrnou fyzickou aktivitou opotřebovávat, proto je k její regeneraci vhodná kvalitní kloubní výživa. Fortigel® je zdrojem patentovaných kolagenových peptidů, které jsou pro tělo vysoce využitelné a stimulují přirozenou tvorbu kolagenu v těle. Přidaný vitamin C dále zvyšuje vstřebávání a tvorbu kolagenu. Kombinací Fortigel®-u a vitamínu C vzniká přírodní a přirozený přístup k péči o zdraví a mobilitu pohybového aparátu. Gel má příchuť manga a grepu.
Použití:
AKTIV od Berry.En je ideální pro prevenci a podporu kloubního a pohybového aparátu. Nejen sportovci, ale i všichni ostatní mohou pomoci svému tělu a udržet ho tak déle aktivní a bez bolesti při pohybu.
Dávkování:
Doporučené dávkování je 1 balení gelu denně.
 
Informace o produktu:
Složení:
FORTIGEL® kolagenní hydrolyzát 10 g, vitamin C 80 mg, voda, fruktóza, koncentrát z citronové šťávy, přírodní aroma, želírovací látky (moučka z guarových jader, xanthan)
Dávkování:
1 balení denně
Počet kusů v balení:
30
Upozornění:
Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Tento produkt slouží jako doplněk stravy. Doplňky stravy by neměly být používány jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí. 
Info:
Produkty Berry.En neobsahují žádné konzervační látky, barviva, umělá aromata, umělá sladidla, lepek, laktózu, sacharózu (bílý cukr) ani žádné přísady, které obsahují geneticky upravené organismy (GMO) nebo jsou z nich vyrobeny.
  
Výživové hodnoty
denní dávka (25g)
RHP* denní dávky (25g)
na 100g
RHP* na 100g
Energetická hodnota:
188 kJ / 45 kcal
-
752 kJ / 180 kcal
-
Bílkoviny:
9,0 g
-
36,0 g
-
Tuky:


Product in other shops

Price history

Apr 18, 2022
€56.62

Manufacturer

Berry.en