ALOE - měsíční kúra - Berry.en, 30 ks,ALOE - měsíční kúra - Berry.en, 30 ks

ALOE - měsíční kúra
upravuje trávení a vyprazdňování
kontroluje hladinu cukru v krvi
vhodný na detoxikaci organismu
podporuje přirozenou obranyschopnost těla
pomáhá s redukcí váhy
přispívá ke komfortu v době před a během menstruace
Poznej svět Berry.En
O produktu:
Aloe vera je jedna z nejdéle používaných léčivých rostlin v historii lidstva. V dnešní době zažívá neobvyklou renesanci díky vědecky podloženým blahodárným účinkům. Je považována za zdroj vitality, krásy a zdraví. Ze široké řady prospěšných látek v aloe patří mezi nejvýznamnější acemanan, polysacharid stimulující činnost imunitního systému, a steroly, které mají protizánětlivý účinek. Extrakt ze šalvěje, květový med a vitamín E doplňují účinky aloe, pyré z meruněk dodává gelu osvěžující ovocnou chuť.
Použití:
Pravidelným užíváním ALOE pomůžete posílit a detoxikovat svůj organismus, podpořit správnou funkci trávení, vstřebávání živin a vyprazdňování. Ženy ocení její účinky na (před)menstruační komfort. Podporuje hubnutí a kontrolu váhy. Má také vliv na hladinu cukru v krvi a vyváženou hodnotu pH organismu. Pokud zkombinujete tento produkt s úpravou stravy (omezení rafinovaných cukrů, masa, mléčných výrobků a sycených nápojů), získáte to nejlepší z účinných látek v Berry.En ALOE.
Dávkování:
Doporučené dávkování je 1 balíček gelu denně.
Informace o produktu:
Složení:
voda, med z květů, pyré z meruněk, extrakt z aloe vera, koncentrovaný citronový džus, šalvějový extrakt, gelový základ (xanthanová guma, guarová guma), vitamin E (12 mg/100% DDD), přírodní příchuť
Dávkování:
1 balení denně
Počet kusů v balení:
30
Upozornění:
Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Tento produkt slouží jako doplněk stravy. Doplňky stravy by neměly být používány jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí.
Info:
Produkty Berry.En neobsahují žádné konzervační látky, barviva, umělá aromata, umělá sladidla, lepek, laktózu, sacharózu (bílý cukr) ani žádné přísady, které obsahují geneticky upravené organismy (GMO) nebo jsou z nich vyrobeny.
  
Výživové hodnoty
denní dávka (25g)
RHP* denní dávky (25g)
na 100g
RHP* na 100g
Energetická hodnota:
127 kJ / 30 kcal
-
508 kJ / 120 kcal
-
Bílkoviny:
0,1 g
-
0,4 g
-
Tuky:


Product in other shops

Price history

Apr 18, 2022
€56.53

Manufacturer

Berry.en