BERRY - měsíční kúra - Berry.en, 30 ks,BERRY - měsíční kúra - Berry.en, 30 ks

Berry - měsíční kúra
zpomaluje proces stárnutí
posiluje imunitní systém a jeho funkce
neutralizuje volné radikály
Poznej svět Berry.En
O produktu:
BERRY od Berry.En obsahuje směs 15 druhů ovoce bohatého na antioxidanty, vitamíny a fytonutrienty - acai, aloe vera, aronie, borůvky, ostružiny, brusinky, modré hrozny, granátové jablko, zelený čaj, maliny, černý bez, švestky, rooibos, rakytník a výtažek z hroznových jadérek. V této kombinaci představují nejvyšší dostupný obsah antioxidantů na trhu. Antioxidanty jsou skupina přírodních látek, které chrání organismus před volnými radikály způsobujícími oxidační stres. Mezi příčiny vzniku volných radikálů patří například kouření, konzumace alkoholu, přemíra stresu, znečištěné životní prostředí či nezdravá strava plná nasycených tuků a éček. Přemíra tohoto stresu může mít za následek vznik nejrůznějších onemocnění či urychlení procesu stárnutí.
Použití:
Obrovské množství antioxidantů v tomto produktu pomáhá k celkové vitalitě. BERRY neutralizuje volné radikály, zmírňuje příznaky stárnutí a pozitivně ovlivňuje naši mentální pohodu.
Dávkování:
Doporučené dávkování je 1 balíček gelu denně.
Informace o produktu:
Složení:
95% obsah ovoce - celé ovoce a ovocné šťávy z modrých hroznů, bezinky, ostružiny, borůvky, maliny, brusinky, rakytníku, aronie, švestek a aceroly; zelený čaj, výtažek z hroznových jader bohatých na polyfenol (obsahuje OPC), acai, rooibos a aloe vera.
Dávkování:
1 balení denně
Počet kusů v balení:
30
Upozornění:
Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Tento produkt slouží jako doplněk stravy. Doplňky stravy by neměly být používány jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí.
Info:
Produkty Berry.En neobsahují žádné konzervační látky, barviva, umělá aromata, umělá sladidla, lepek, laktózu, sacharózu (bílý cukr) ani žádné přísady, které obsahují geneticky upravené organismy (GMO) nebo jsou z nich vyrobeny.
  
Výživové hodnoty
denní dávka (25g)
RHP* denní dávky (25g)
na 100g
RHP* na 100g
Energetická hodnota:
96 kJ / 23 kcal
-
384 kJ / 92 kcal
-
Bílkoviny:
0,1 g
-
0,4 g
-
Tuky:


Product in other shops

Price history

Apr 18, 2022
€56.53

Manufacturer

Berry.en