PULZ - měsíční kúra - Berry.en, 30 ks,PULZ - měsíční kúra - Berry.en, 30 ks

PULZ - měsíční kúra
pomáhá rozšiřovat cévy
zlepšuje oběh krve
pozitivně ovlivňuje koncentraci cholesterolu
působí protizánětlivě
silné antioxidační účinky
Poznej svět Berry.En
O produktu:
Základní složkou tohoto produktu je patentovaný výtažek Pycnogenol®, který se získává z borovic (Pinus pinaster) rostoucích na jihu Francie. Ten představuje přírodní kombinaci procyanidinů, bioflavonoidů a organických kyselin a je obzvlášť bohatý na oligomery proanthokyanidinů. Další přidanou látkou je resveratrol získaný z křídlatky japonské (Polygonum cuspidatum). Co to všechno znamená? Že v jednom pytlíčku získáte denně velkou dávku rostlinných látek se silnými antioxidačními a protizánětlivými účinky, které poskytují oporu nejen kardiovaskulárnímu systému. Gelová konzistence bez konzervačních látek umožňuje obsaženým živinám až 95% vstřebatelnost, a tedy i efektivní využitelnost v organismu.
Použití:
Produkt PULZ je lahodný gel na rostlinném základě, který podporuje srdce a cévy, přispívá k lepšímu prokrvování svalů a jejich regeneraci. Pokud pravidelně sportujete, předcházíte stresu a dbáte na zdravou výživu, může se to pozitivně projevit právě na srdci a cévách. S našim produktem můžete přirozeným způsobem přispět k podpoře oběhového systému. PULZ je vhodný pro všechny, kterým leží jejich zdraví “na srdci” a chtějí čelit běžným výzvám hektického životního stylu speciálním způsobem.
Dávkování:
Doporučené dávkování je 1 balení denně.
 
Informace o produktu:
Složení:
voda, fruktóza, koncentrát z pomerančové šťávy, koncentrát z citronové šťávy, želírovací látky (xanthan, moučka z guarových jader), výtažek z kůry borovice z francouzského pobřeží (Pinus pinaster Aiton subsp. atlantica), výtažek z Polygonum cuspidatum
Dávkování:
1 balení denně
Počet kusů v balení:
30
Upozornění:
Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Tento produkt slouží jako doplněk stravy. Doplňky stravy by neměly být používány jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí.
Info:
Produkty Berry.En neobsahují žádné konzervační látky, barviva, umělá aromata, umělá sladidla, lepek, laktózu, sacharózu (bílý cukr) ani žádné přísady, které obsahují geneticky upravené organismy (GMO) nebo jsou z nich vyrobeny.
 
Výživové hodnoty
denní dávka (25g)
RHP* denní dávky (25g)
na 100g
RHP* na 100g
Energetická hodnota:
67 kJ / 16 kcal
-
268 kJ / 64 kcal
-
Bílkoviny:


Product in other shops

Price history

Apr 18, 2022
€56.53

Manufacturer

Berry.en