B.EN - měsíční kúra - Berry.en, 30 ks,B.EN - měsíční kúra - Berry.en, 30 ks

B.EN - měsíční kúra
jedinečný gel s přírodním kofeinem a vitamíny
napomáhá zvládat náročnou fyzickou a psychickou aktivitu
podporuje činnost mozku
Poznej svět Berry.En
O produktu:
V produktu B.EN najdete velký zdroj antioxidantů v podobě nejkvalitnějšího ovoce (86 % obsahu) jako je aronie, černý bez, acerola, hroznové víno, granátové jablko, borůvky a další. Obsahuje také unikátní cukr Palatinosa®, který je specifický nízkým glykemickým indexem a postupným uvolňováním energie. Zdrojem kofeinu v B.EN jsou výtažky z guarany, zeleného čaje a slupek kávových bobů. Produkt navíc obsahuje cholin, díky kterému se přírodní zdroje kofeinu stávají stabilizátory duševní rovnováhy a fyzického výkonu. O normální hladinu energie a snížení únavy se starají také obsažené vitamíny B3 a B12. Gel je bez umělých sladidel, aromat či stabilizátorů a chutná po lesních plodech.
Použití:
B.EN je především zdrojem postupně uvolňované energie na podporu vytrvalosti. Velké množství antioxidantů pomáhá tělu v boji proti volným radikálům z toxického prostředí či nadměrného fyzického a psychického stresu. Díky obsahu kofeinu se pak stimuluje lidský organismus a přidaný cholin udržuje mozek v maximální aktivitě přenosem nervových vzruchů a řízením paměti. Tento komplex antioxidantů, kofeinu a nízkoglykemického cukru je vhodný před i během sportovní aktivity na podporu výkonu a výdrže, stejně jako v čase psychického vypětí při zkouškách, náročných pracovních cestách či jednáních.
Dávkování:
Doporučené denní dávkování je 1-2 balení gelu denně. Ideální načasování je 5-30 minut před sportem, při poklesu sportovního výkonu, před mentálním výkonem, zkouškou, či jinou činností, která vyžaduje vysokou soustředěnost.
Informace o produktu:
Složení:
86 % ovoce: tmavé hroznové víno, granátové jablko, acerola, jablko, hruška, borůvky, černý bez, aronie, 75 mg přírodního kofeinu na 25 g gelový sáček, 100% RDA vitaminu C, niacinu, vitaminu B6 a vitaminu B12
Dávkování:
1-2 balení denně
Počet kusů v balení:
30
Upozornění:
Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Tento produkt slouží jako doplněk stravy. Doplňky stravy by neměly být používány jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí.
Info:
Produkty Berry.En neobsahují žádné konzervační látky, barviva, umělá aromata, umělá sladidla, lepek, laktózu, sacharózu (bílý cukr) ani žádné přísady, které obsahují geneticky upravené organismy (GMO) nebo jsou z nich vyrobeny.
 
Výživové hodnoty
denní dávka (25g)
RHP* denní dávky (25g)
na 100g
RHP* na 100g
Energetická hodnota:
153 kJ / 36 kcal
-
612 kJ / 144 kcal
-
Bílkoviny:


Product in other shops

Price history

Apr 18, 2022
€56.53

Manufacturer

Berry.en