IncaPet Collagen pro psy / koně / kočky - Inca Collagen, 30 ks,IncaPet Collagen pro psy / koně / kočky - Inca Collagen, 30 ks

IncaPet Collagen pro psy / koně / kočky 
nejsilnější a nejčistší kolagen pro koně, psy, kočky a další zvířata
bioaktivní (živý) kolagen, který se výborně vstřebává
prémiový třísložkový kolagen (obsahuje kolagen typu I., II., III)
bez příchutě, barviv a jiných přísad
O produktu:
Tento produkt je vyroben ze 100% rybího hydrolyzovaného kolagenu. Balení IncaPet Collagenu obsahuje 30 dávek po 3 g čistého prášku kolagenu. Každý sáček obsahuje kolagen typu I., II., a III. Neobsahuje žádná barva, příchutě, konzervanty nebo jiné přísady. Přidává se do oblíbeného krmiva těsně před krmením.
Použití:
IncaPet Collagen pomáhá posílit chrupavky, měkké tkáně a klouby vašeho mazlíčka. Také zlepšuje kvalitu srsti, drápů, zubů a pomáhá při hojení kůže a jiných zraněních. Tělo zvířete přirozeně vytváří kolagen. Jeho produkce však klesá s tím, jak dospělé zvíře stárne a objevují se známky stárnutí. Doplnění krmiva kolagenem tento proces výrazně zpomalí. Je výborný pro zlepšení mobility starších zvířat. Napomáhá i po operacích, při otocích kloubů, degenerativních onemocněních kloubů, dysplazii kyčelního kloubu či luxaci kyčle.
Příběhy šťastných pejsků, koní a koček, kterým Incapet Collagen pomohl, čtěte zde.
Dávkování:
Doporučené denní dávkování závisí na hmotnosti zvířete. Do 20 kg 1 sáček denně, do 50 kg 2 sáčky denně a do 100 kg a více 3 sáčky denně. Incapet Collagen je určen k dlouhodobému podávání. Je nutné zahájit počáteční 2 až 3měsíční denní léčbu a pokračovat nikoli denně, ale pravidelně, v závislosti na stavu a věku zvířete. Během gravidity, po porodu nebo po nemoci a úrazu lze dávky vždy zvýšit.
 
Informace o produktu:
Složení:
hrubý protein 100 %, hrubý tuk


Product in other shops

Price history

▲26.24%
May 6, 2022
€56.57
Apr 18, 2022
€44.81

Manufacturer

INCA COLLAGEN