Proteinová polévka (žampionová) - Express Diet, 1 ks,Proteinová polévka (žampionová) - Express Diet, 1 ks

Proteinová žampionová polévka
dieta bez zbytečného hladovění
nepotřebujete žádný pohyb navíc
bez obávaného jojo efektu
Vyzkoušej revoluční Express Diet
Více o produktech Express Diet
O produktu:
Speciální veganská žampionová polévka z diety Express Diet má velký obsah bílkovin a nízký obsah sacharidů, tuků a kalorií. Je vhodná pro redukční dietu nebo na doplnění proteinů. Neobsahuje živočišné produkty, lepek ani laktózu. Vyrábí se ve Finsku, kde je zdraví na prvním místě a potravinový průmysl je důkladně hlídaný, takže produkty jsou vyrobeny z prvotřídních surovin, neobsahují glutaman sodný, chemická dochucovadla nebo Éčka.
Použití:
Tato polévka je součástí Express Diety, která je ideální pro všechny, kdo chtějí zhubnout bez zbytečné námahy. Navíc je to jediná dieta svého druhu, kterou je možné použít jako celodenní náhradu stravy na redukci tělesné hmotnosti až 21 dní bez porady s lékařem.
Návod na přípravu: Za stálého míchání zalijte obsah sáčku do 2,4 dl vroucí vody a poté nechte 2 minuty odstát. Pro dokonalý výsledek doporučujeme použít šlehací metličku. Nemíchejte ve vzduchotěsné nádobě (šejkr).
Dávkování:
Dávkování záleží na tom, jak rychle chcete zhubnout. U Express Diet si můžete vybrat mezi expresním dávkováním a pohodlným dávkováním. U expresního dávkování nekonzumujete nic jiného než produkty z dietního programu 5denní proteinové diety Express Diet. U pohodlného dávkování si sami určíte poměr jídel 5denní proteinové diety a normální stravy.
Expresní: 4 porce jídel Express diet - ovesná kaše na ráno, 2x slané jídlo na oběd a na večeři, sladký koktejl nebo smoothie (můžete zařadit kdykoliv během dne). Při této verzi Express Diet nekonzumujte v průběhu dne nic jiného. Express Diet vám zajistí nutričně vyvážený jídelníček na celý den.
Pohodlná: Kombinace 2-3 proteinových jídel Express Diet a 1-2 porce běžných jídel. 
Informace o produktu:
Složení:
Sójový proteinový izolát, sušený slunečnicový olej, sušený sójový nápoj, maltodextrin, směs vitaminů a minerálů*, extrakt ze sušených hub, vláknina z kořene čekanky, granulované sušené houby (4 %), bramborový škrob, ochucovadlo, sůl, mleté lněné semínko, sušené bylinky, cukr, sušený vinný ocet, sušený česnek, sušená cibule, pepř, xantanová guma, sušená limetka*Vegan vitamin & mineral premix: uhličitan vápenatý, chlorid draselný, cholin bitartát, chlorid hořečnatý, oxid hořečnatý, vitamín C (L-askorbová kyselina), fumaran železnatý, glukonan zinečnatý, glukonan manganatý, vitamín E (DL-α-tokoferyl-acetát), vitamín K2 (menachinon), niacin (nikotinamid), glukonan měďnatý, vitamín D3 (cholekalciferol), vitamín A (retinyl-acetát), kyselina pantothenová (D-pantothenát vápenatý), D-biotin, kyselina listová, vitamín B6 (pyridoxin-hydrochlorid), thiamin (thiamin-hydrochlorid), riboflavin (riboflavin-5’-fosfát, sodná sůl), vitamín B12 (kyanokobalamin), pikolinát chromitý, jodid draselný, seleničitan sodný, molybdenan sodný
Alergeny:
Produkt obsahuje sójové boby a výrobky z nich. Může obsahovat stopy lepku, mléka, kukuřice, vajec, celeru, hořčice, siřičitanů, ryb, arašídů, ořechů a korýšů.
Upozornění:
Denní dávku dietního programu Express Diet tvoří 4 porce produktu, což je náhrada celodenní stravy pro regulaci hmotnosti. Denní dávka zajišťuje přiměřené denní množství veškerých základních živin, je-li produkt používán v souladu s návodem na použití. Pokud používáte Express Diet jako náhradu za jednu nebo více denních dávek jídla pro regulaci hmotnosti, je vhodná jen jako součást diety se sníženým obsahem energie a ostatní potraviny musí být nezbytnou součástí diety. Těhotné nebo kojící ženy, dospívající osoby, nebo osoby se zdravotními potížemi by výrobek neměly používat bez porady se zdravotnickým pracovníkem. Výrobek je určen pouze pro zdravé dospělé osoby s nadváhou nebo trpící obezitou, které hodlají dosáhnout snížení hmotnosti a neměl by se používat déle než osm týdnů nebo opakovaně po dobu kratší bez porady se zdravotnickým pracovníkem. Dbejte na dodržování přiměřeného denního příjmu tekutin.
Nutriční složení:
Množství v 1 porci
Denní dávka (4 porce)
Energie, kJ
840
3358
Energie, kcal
201
803
Bílkoviny, g
23
94
Sacharidy, g
11
45
z toho cukry, g
8,8
35
z toho laktóza, g
7,7
31
Tuky, g
6,5
26,1
nasycené, g
2,1
8,3
mononenasycené, g
1,5
5,9
polynenasycené, g
1,7
5,9
Kys. linolová, g
1,2
4,7
Kys. linolenová, g
0,3
1
Vláknina, g
3,8
15
Sodík (Na), mg
604
2415
 
Vitamíny:
Množství v 1 porci
Denní dávka (4 porce)
% doporučené denní dávky (v jedné porci)
Vitamin A, μg
308
1230
38 %
Thiamin (vitamin B1), mg
0,4
1,5
33 %
Riboflavin (vitamin B2), mg
0,6
2,5
39 %
Vitamin B6, mg
0,5
1,8
31 %
Vitamin B12, μg
0,8
3
30 %
Kyselina listová, μg
105
422
53 %
Niacin, mg
5,4
21
30 %
Kys. pantothenová, mg
1,8
7,3
31 %
Biotin, μg


Product in other shops

Price history

Apr 18, 2022
€2.86

Manufacturer

GoodNature