Blundstone 2130 AUBURN

Blundstone 2130 AUBURNAz Ausztrál Blundstone márkát 1870-ben alapították Tasmániában. A cég kezdettől fogva védőcipők gyártásával foglalkozik. Minden Blundstone csizma kétrétegű poliuretán vulkanizált talppal rendelkezik, így nagyon tartósak és nem szétesnek. Jelenleg a Blundstone cipők szimbólum státusszal rendelkeznek, különösen Ausztráliában és az USA-ban, ahol nagyon népszerűek. Blandstone különösen kedvelte a hollywoodi világ és a filmipar embereit-rendezőket, operatőröket, díszlettervezőket és színészeket. A Blundstone zászlóshajója a cipő. Az időtlen magas felső, amely a boka fölé nyúlik, kötés nélkül, egyszerű minimalista kialakítással rendelkezik. A rockzenekarok - a Rolling Stones és a Beatles-tagjai népszerűsítették őket. A Blundstone ideális ajánlat a minimalizmus és a klasszikus férfi ruházat szerelmeseinek.
Gyártó:
Blundstone
Minta:
2130
Cikkszám:
2130 AUBURN
Szezon:
Ősz / Tél 21
Külső anyag:
gabona bőr (vízálló)
Belső anyag:
arcbőr
Beszúrás:
textil anyag + hab
Talp átmérője:
TPU + SPS Max Comfort rendszer
A talp központi:
kaki
Kinevezés:
életmód
Szín:
sötétbarna
További Információk:
Egyetlen darab kiváló minőségű vízálló béleletlen bőrből készült az extra légáteresztő képesség érdekébenrugalmas ék gyors üzembe, majd levettedupla varrás és sarokpanel a tartósság érdekébentovábbi betétkészlet az egyéni illeszkedéshez
Technológiák:
Az SPS Max Comfort System egy olyan rendszer, amely kiváló párnázást biztosít. A lábujjakon elhelyezett ergonomikus rugó a sarokba épített XRD® ons technológiával kombinálva tovább csökkenti a felhasználó fáradtságát, miközben növeli a kényelmet.


Product in other shops

Price history

▼-7.16%
Sep 21, 2022
€181.90
▲9.18%
Jun 12, 2022
€195.93
Apr 18, 2022
€179.45

Manufacturer

Blundstone