Hamleys Booma Bumerang Junior

Hamleys Booma Bumerang Junior
Indoorový bumerang nabízí spoustu zábavy pro ty, kteří si nemají s kým házet, nebo které prostě nebaví házet si jen tak o zeď s obyčejným míčkem. Bumerang je tradiční vrhací nástroj australských domorodých kmenů a nyní se na dobrodružství s tímto „poslušným dřívkem“ můžeš vydat i ty.


Bumerang se třemi lopatkami - Hamleys Booma Indoor Boomerang sice není tradičního trojúhelníkovitého tvaru, má celkem tři „lopatky“, ale o to poslušněji se po vrhnutí vrací zpátky do ruky. Není ani tradičně dřevěný, ale jevyroben z lehkého, ale odolného plastu.
Pro házení v místnosti - Indoorový bumerang je konstruován pro Zábavu v uzavřených místnostech. Jeho funkční radius je od jednoho do tří metrů. To znamená, že když bumerangem prudce hodíš, po třech metrech se k Tobě začne zase vracet jako poslušný pejsek.
Naučí se to každý - Házet bumerangem není vůbec nic složitého. Uchopíš jej mezi palec a ukazovák za jednu z jeho lopatek ve svislé poloze a plynulým máchnutím ruky odshora dolu jej vymrštíš před sebe. Bumerang se díky speciální aerodynamické konstrukci natočí do horizontální neboli vodorovné polohy a opsaným obloukem se Ti vrátí zpátky do ruky. Stačí jej chytit. Kdyby sis nevěděl rady, na internetu najdeš spoustu rad a návodů.
Pro rozvoj koordinace a postřehu - S bumerangem si užiješ spoustu Zábavy, i když zrovna nemáš po ruce nikoho, kdo by si s tebou chtěl házet. Stačí jen získat správný švih a za chvíli je z Tebe obávaný „lovec z australské buše“. Něco jako Krokodýl Dundee!

Házením s bumerangem budeš v sobě rozvíjet koordinaci těla a oka, postřeh, motoriku i fyzickou zdatnost. Tak pojď do toho!

Price history

▼-20.13%
Sep 23, 2023
€4.80
▲43.27%
Aug 2, 2023
€6.02
▼-30.2%
Jun 29, 2023
€4.20
▲49%
Feb 11, 2023
€6.02
May 8, 2022
€4.04

Manufacturer

Hamleys