Harry Potter Bertíkovy lentilky 35g krabička

Harry Potter Bertíkovy lentilky 35g krabička

Ochutnejte nejtypičtější cukrovinku z kouzelnického světa - slavé Bertíkovy lentilky!

Kouzelné Bertíkovy fazolky s příchutěmi, které ocení každý fanoušek Harryho Pottera.  
Harry Potter Bertie Botts dávají nahlédnout do velmi nezvyklých a zvláštních příchutí. 

Příchutě Bertíkových lentilek:


Černý pepř, Sopl, Hlína, Žížala, Ušní maz, Tráva, Pukavec, Klobása, Mýdlo, Zvratky
Banán, Borůvka, Cukorvá vata, Třešeň, Skokřice, Titti frutti, Zelené jablko, Marshmallow, Citron, Meloun

Složení:
Cukr, glukózový sirup, modifikovaný kukuřičný škrob, aromata, ovocné a zeleninové koncentráty (jablko, mrkev, spirulina, černý rybíz, dýně, ibišek, fialová mrkev), regulátory kyselosti (E296, E330, E334), borůvkové pyré, barviva (E100, E150a, E153, E162), sůl, glazovací látky (E901, E903, E904), banánové pyré, koncentrát melounové šťávy, černý pepř, koncentrát jablečné šťávy, koncentrát třešňové šťávy, citronové pyré, tapiokový dextrin.

Výživové údaje na 100 g:
Energie 1547 kJ/364 kcal, Tuky 0 g z toho nasycené mastné kyseliny 0 g, Sacharidy 91 g z toho cukry 66 g, Bílkoviny 0 g, Sůl 0,1 g

Originální americké cukrovinky Jelly Belly mají tradici od roku 1869. Jelly Belly jsou vyráběny z těch nejkvalitnějších dostupných surovin. Za celou dobu fungování značky bylo uvedeno přes 50 různých druhů příchutí. Jelly Belly nabízí i sortiment pro bezlepkovou stravu, vegany, ale i produkty vyráběné ve vyhledávaných licencích jako HARRY POTTER nebo BATMAN, která mají i sběratelskou hodnotu pro fanoušky. Jelly Belly fazolky jsou ochucené ve středech a i na povrchu. Jsou také menší, mají intenzivnější chuť než tradiční fazolky a jsou vyráběny v exotických příchutích. 

UPOZORNĚNÍ: obsahuje bonbóny se zvláštními a divokými příchutěmi. Množství jednotlivých příchutí v balení je náhodné, může se stát, že některou příchuť nebude obsahovat.

Price history

▲25.45%
Jan 4, 2023
€2.79
May 8, 2022
€2.22

Manufacturer

Jelly Belly