Iron Studios Krang Art Scale 1/10 TMNT

Iron Studios přinášejí sošku groteskního mimozemského padoucha z Želv Ninja!

Robustní a těžká postava s humanoidními rysy, připravená k boji, se řídí příkazy svého groteskního pilota, stejně jako loutka, jejíž každý pohyb určuje mysl mimozemského vojevůdce, který ji používá jako svou fyzickou formu a dopravní prostředek. Bizarní stvoření ve tvaru růžového mozku s očima, ústy a malými pažemi, které se usadilo v řídicí zóně uvnitř břicha androidního těla robustní postavy.
Nepřehlédnutelný a zastrašující, Iron Studios představují svou sošku "Krang - TMNT - Art Scale 1/10", jednoho z nejnebezpečnějších antagonistických nepřátel Želv Ninja, s jeho objemným robotickým tělem, které přináší pár vyměnitelných rukou ve tvaru drápu a jitrnice.

Krang

Krang, mimozemšťan pocházející z paralelního světa z takzvané dimenze X, kde byl mocným diktátorem, je dobyvatelem z rasy jménem Utrom. Krang, zbavený svého těla a zmenšený do podoby podobné mozku, byl vyhnán ze své původní dimenze spolu se svou operativní pevností zvanou Technodrom a vyhnán na Zemi, kde se spojil s Oroku Sakim, známým také jako Trhač, úhlavním nepřítelem Želv Ninja, kterému začal poskytovat mimozemskou technologii v podobě robotické armády pěšáků. S Trhačovou pomocí byl Krang schopen sestrojit obrovské a silné tělo androida vybavené jednotkou molekulárního zesilovače, která mu umožňuje ještě více zvětšit svou velikost, a mnoha ozbrojenými pažemi, které lze během boje vyměňovat.
S cílem dobýt Zemi a obdařen nepopiratelnou geniální inteligencí se svou megalomanií a arogancí ve skutečnosti snaží zakrýt své nízké sebevědomí, což je zřejmé z jeho chování po získání nového těla. Krang je výstřední, sadistický, nevrlý, uměřený a důvěřivý a nesdílí Trhačovu posedlost Želvami a jejich pánem Třískou; zatímco Trhač v nich vidí smrtelné nepřátele, Krang je vnímá spíše jako nepříjemnost, kterou je třeba zlikvidovat v případě, že mu narušují plány, ale Trhačova posedlost a impulzivita založená na cti mu většinou plány zhatí.

Parametry sošky:
- Limitovaná edice
- Ručně malovaná
- Inspirováno původní předlohou
- Vyrobeno z umělého kamene (polystone)

Měřítko: 1/10

Rozměry produktu: 25 x 19,5 x 22,5 cm 

Hmotnost:  2 kg
 

IRON STUDIOS - Legendy v oboru

IRON STUDIOS vznikli v roce 2012 v brazilském São Paulo. Od té doby tahle šikovná kreativní parta vytváří sběratelské figurky, které jsou vyladěné do posledního detailu. Na designu figurek se podílí věhlasní umělci, jako například komiksový autor Ivan Reis. V poslední době se firma snaží rozšířit produktovou nabídku. Jásat tak mohou fanoušci Marvelu, DC, Hvězdných válek, Krotitelů duchů nebo Jurského parku. Zkrátka všichni milovníci soudobé i klasické popkultury.

Price history

Dec 23, 2022
€442.12

Manufacturer

Iron Studios