Iron Studios Teela and Orko Deluxe Art Scale 1/10Masters of the Universe

Iron Studios přináší sochu kapitánky královské gardy
a malého Čaroděje z Eternie v řadě MOTU!

Oficiální vůdkyně Eternianů dává pozor na případné ohrožení svého pravého křídla, pevně drží svůj dlouhý meč a chrání si protější stranu malým, ale účinným štítem. Vyrůstala v královském paláci a od dětství ji trénoval její otec, jeden z největších válečníků planety, který od útlého věku zdokonaloval její bojové schopnosti. Po jejím boku se vznáší malý humanoid s rysy modrého elfa, s tělem a obličejem téměř zcela skrytým pod karmínovým pláštěm a kloboukem a fialovým šátkem, gestikulující malýma rukama a sesílající pro oba ochranné kouzlo, které se projevuje v podobě modrých energetických chapadel se strukturou krystalů. 

Společnost Iron Studios tak hrdě představuje další sošku z řady MOTU s názvem "Teela and Orko Deluxe - Masters of the Universe - Art Scale 1/10", na níž jsou spolu nad podstavcem z ostnatých kamenů z bitevního pole největší bojovnice Eternie a malý a odvážný, ale občas nemotorný trollanský čaroděj.

Teela & Orko

Dcera čarodějky, která kvůli svým povinnostem strážkyně hradu Grayskull zanechala Teelu v péči Man-At-Arms, když byla ještě dítě, který ji vychovával jako dceru. Přestože se rozhodl skrýt její identitu a původ, aby ji uchránil před nebezpečím, a vycvičil ji tak, aby se dokázala bránit, Man-At-Arms nedokázal udržet vzpurnou, prudkou a nezávislou povahu krásné mladé dámy, která se díky své neústupné vůli nakonec stala kapitánkou královské gardy. Navzdory svým vynikajícím bojovým schopnostem a zdravému rozumu má Teela sklon k neopatrnosti a většinou jde proti otcovým rozkazům. S princem Adamem ji pojí silné přátelské pouto, je také zodpovědná za jeho výcvik a mnohokrát mu vynadá za jeho zjevný nedostatek odvahy a soudnosti, aniž by věděla, že on a He-Man jsou jedna a tatáž osoba.

Orko se poprvé objevil v animovaném seriálu v roce 1983, pochází z Trolly, mystického světa z jiné dimenze, kde obyvatelé tradičně skrývají svůj vzhled za rouchem a pohybují se pomocí levitace, a přestože byl ve svém domovském světě talentovaným mágem, kvůli odlišným přírodním zákonům Eternie se jeho kouzla většinou nepovedou, což dostává jeho, jeho přátele, ale i nepřátele do komických situací. Orko, kterého na Eternii odnesla vesmírná bouře, se stal jedním z Adamových nejbližších přátel a jako jeden z mála ví o jeho dvojí identitě He-Mana. Ačkoli je v královském paláci považován za typ šaška, osvědčil se jako dobrý přítel a cenný spojenec, přestože jeho schopnosti jsou nepředvídatelné.

Parametry sošky:
- Limitovaná edice
- Ručně malovaná
- Inspirováno původní předlohou
- Vyrobeno z umělého kamene (polystone)

Měřítko: 1/10

Rozměry produktu: 25,5 x 20,5 x 16 cm 

Hmotnost:  900 g
 

IRON STUDIOS - Legendy v oboru

IRON STUDIOS vznikli v roce 2012 v brazilském São Paulo. Od té doby tahle šikovná kreativní parta vytváří sběratelské figurky, které jsou vyladěné do posledního detailu. Na designu figurek se podílí věhlasní umělci, jako například komiksový autor Ivan Reis. V poslední době se firma snaží rozšířit produktovou nabídku. Jásat tak mohou fanoušci Marvelu, DC, Hvězdných válek, Krotitelů duchů nebo Jurského parku. Zkrátka všichni milovníci soudobé i klasické popkultury.

Price history

Jun 30, 2023
€401.56

Manufacturer

Iron Studios