Televízor Philips 65OLED984 strieborná 65" (164 cm) 4K Ultra HD Smart TV • rozlíšenie 3840×2160 px • OLED panel • spracovanie obrazu 5 100 PPI • techn

4K UHD OLED + televizor Android a zvukem B&W
Vychutnejte si televizní vysílání v novém světle. Tento úchvatný 65palcový televizor OLED+ se pyšní výrazným designem se zavěšeným zvukovým systémem a čtyřstrannou funkcí Ambilight. Zpracování obrazu nové generace enginu P5 zajišťuje skutečnou hloubku. Prostorový zvuk Bowers & Wilkins vás upoutá.
Je tu OLED, a pak je OLED+
» Televizor 4K UHD OLED+. Opravdový rozdíl.
» Pohlcující zvuk. Kombinace značek Bowers & Wilkins a Dolby Atmos.
» Ambilight, čtyřstranný. A drama může začít.
Filmový výkon. Překvapivě realistický obraz.
» Engine P5 3. generace. Dokonalost bez ohledu na zdroj.
» Perfect Natural Reality. Větší hloubka, více detailů.
» Dolby Vision a Dolby Atmos. Obraz a zvuk jako v kině.
» HDR10+. Prozkoumejte hlouběji, co režisér zamýšlel.
Expanzivní zvuk nové úrovně od Bowers & Wilkins
» Zavěšený zvukový systém 3.0: subwoofer a širokopásmový reproduktor
» Samostatný středový výškový reproduktor pro zřetelné dialogy.
Android TV – o obsah si stačí požádat
» Obchod Google Play a galerie aplikací Philips. Ještě více obsahu, do kterého se můžete
Dolby Vision a Dolby Atmos. Obraz a zvuk jako v kině.
Podpora špičkového zvuku a formátů videa Dolby znamená, že obsah HDR bude skvěle vypadat i znít. Ať už streamujete nejnovější část seriálu, nebo sledujete obsah z disku Blu-Ray, vždy si budete moci vychutnat kontrast, jas a barvy, které odrážejí režisérův původní záměr. A navíc uslyšíte jasný, detailní a hluboký prostorový zvuk.
Ambilight, čtyřstranný. A drama může začít.
Díky čtyřstranné funkci Ambilight od společnosti Philips budete mít pocit, že jste součástí každé scény. Inteligentní světla LED ohraničují čtyři okraje televizoru a v reálném čase vrhají promítané barvy na zdi. Drama vás více pohltí. Akce je ještě napínavější. Seznamy skladeb tvoří světelné show a vzrušení z každé hry naplní celou místnost. Ať už milujete cokoli, bude to milovat ještě více.
Obchod Google Play a galerie aplikací Philips. Ještě více obsahu, do kterého se můžete zamilovat.
Překročte hranice tradičního televizního programu pomocí obchodu Google Play a galerii aplikací Philips. Vychutnejte si nekonečný výběr online filmů, televizních pořadů, hudby, aplikací a her. Ještě více obsahu, do kterého se můžete zamilovat.
Televizor 4K UHD OLED+. Opravdový rozdíl.
Televizor Philips OLED+ posouvá krásu displeje OLED na novou úroveň. Objevte nové úrovně odstínů a detailů díky zpracování obrazu enginu P5. Oddejte se výborné reprodukci zvuku reproduktorů navržených ve spolupráci se společností Bowers & Wilkins. Díky nejmodernějším chytrým funkcím toho zvládnete více a díky technologii Ambilight budete pohlceni svým oblíbeným obsahem. Je to více než OLED. Je to OLED+.
Engine P5 3. generace. Dokonalost bez ohledu na zdroj.
Engine Philips P5 Pro Perfect Picture se zbrusu novou generací procesorů kvality obrazu přináší novou úroveň vizuálního zážitku. Naše OLED televizory přinášejí nejvěrnější černou, živé barvy, nejpřirozenější tóny pleti a neuvěřitelně plynulý pohyb. Nyní můžete sledovat všechny detaily s intenzivnějším dojmem hloubky a čistým a přesto ostřejším obrazem. Náš televizor Philips OLED přináší novou éru realismu v kvalitě obrazu.
Samostatný středový výškový reproduktor pro zřetelné dialogy.
Takto vynikající obraz si zaslouží vynikající zvuk. O exkluzivní design reproduktorů se postarali zvukoví technici legendární značky Bowers & Wilkins, takže nabízí výkon, který se až děsivě podobá živému vystoupení. Integrovaný subwoofer, výškové reproduktory a širokopásmové reproduktory vytvářejí hluboké a přesné basy, zřetelné dialogy a křišťálově čisté vysoké frekvence. Dokonce i při nízké hlasitosti.
Zavěšený zvukový systém 3.0: subwoofer a širokopásmový reproduktor
Takhle dokonalému zvuku by při poslechu nemělo nic překážet. Zvukový projektor tohoto televizoru Philips je pokrytý špičkovou látkou vyrobenou společností Kvadrat. Tento materiál ze směsi vlny je velmi propustný, takže se do vašeho pokoje dostane každičký nepatrný zvuk.
HDR10+. Prozkoumejte hlouběji, co režisér zamýšlel.
U televizoru Philips HDR10+ je kvalita obrazu ještě více pohlcující a realističtější. Dynamická metadata umožňují televizoru upravovat úrovně jasu snímek za snímkem. Barvy jsou reálné – od modré oblohy až po chrámy osvětlené svíčkami. Jsou zachovány originální detaily. Kontrast je dechberoucí.
Hlasové ovládání AI. Vestavěná funkce Google Assistant. Funguje se službou Alexa.
Ovládejte svůj televizor Philips se systémem Android pomocí svého hlasu. Chcete si něco zahrát, podívat se na Netflix nebo najít obsah a aplikace v obchodě Google Play? Prostě to televizoru řeknět

Price history

▼-0.27%
Mar 7, 2021
€4,999.00
▲0.27%
Mar 3, 2021
€5,012.70
Dec 22, 2020
€4,999.00

Manufacturer

Philips