Laser TV Samsung The Premiere SP-LSP9T biela projektor • svetelný výstup 2 800 lm • 3840 × 2160 px • DVB-T/T2/S2 (H.265/HEVC) • HDR 10 Plus • kontrast

» 4K Tripple Laser Projektor
» Úhlopříčka až 330 cm
» Svítivost 2800 Lumen
» Zážitky se Smart TV
» Prémiový zvuk
» Ultra krátká projekční vzdálenostOCENĚNÍ:
EISA Best product 2021-2022
Technologie Triple Laser
The Premiere využívá trojitý laserový zdroj světla pro dramatické sledování, se kterým se doma budete cítit jako v kině. Získáte úžasnou přesnost barev a neuvěřitelný kontrast na maximálně 130palcovém prostoru obrazovky. The Premiere je první projektor s certifikátem HDR10+ na světě pro realistické a živé sledování.
Už to jde! A je to větší a lepší
Velká obrazovka v rozlišení 4K
Připravte se na zcela nový zážitek z domácího kina. Bez ohledu na to, kde sedíte, vás 130palcová širokoúhlá obrazovka vtáhne jako žádná jiná, zatímco křišťálové rozlišení 4K poskytuje vašim očím neuvěřitelně ostrý obraz a optimalizovaný barevný výraz, jaký si zaslouží. Odhalte všechny jemné nuance v každé scéně.
Detaily i při ostrém světle
2800 ANSI Lumen
Díky jasu až 2 800 lumenů získáte všechno světlo, které potřebujete na to, abyste si mohli vychutnat jakýkoli sledovaný obsah. Jasné detaily uvidíte i uprostřed dne, a to i bez zatemňovacích závěsů.
Skutečná filmová kvalita
FILMMAKER MODE™
FILMMAKER MODE™ je světově první režim svého druhu na projektoru, který vám dává příležitost vidět film tak, jak to zamýšlel režisér.
Kompletně se ponořte do zvuku, který pohltí celou místnost
Silný zvuk
Díky vestavěnému 4.2 kanálovému zvuku s výkonem 40 W zažijete s The Premiere neuvěřitelně pohlcující audiovizuální zážitek.
Acoustic Beam
Zvyšte kvalitu zvuku. Technologie Acoustic Beam na projektoru The Premiere využívá 22 otvorů k šíření hlubokého a bohatého zvuku, který pohltí celou místnost. Maximalizace levého a pravého kanálu vytváří jedinečně pohlcující zážitek.
Elegantně se sladí s vaším prostorem
Díky kompaktním rozměrům zařízení The Premiere můžete ze své místnosti vytěžit maximum. Jednoduchý, oblý design se vyznačuje vysokou úrovní řemeslného zpracování, které probudí vámi vysněný životní styl.
Svoboda vlastního prostoru
Ultra krátká projekční vzdálenost
Umístění projektoru nyní proběhne bez jakýchkoli problémů. The Premiere můžete umístit i velmi blízko ke zdi a stále vám poslouží jako masivní obrazovka. A se zabudovanými speciálními senzory ví, kdy se přiblíží děti, a tak automaticky sníží jas, aby chránil jejich oči. Mimořádně krátká projekční vzdálenost, mimořádně úžasné sledování.
Elegantní minimalismus
Kompaktní, oblý design
Všechny výkonné funkce, které potřebujete, v kompaktním, hladce zaobleném tvaru, který vypadá nádherně z každého úhlu. Díky prémiové povrchové úpravě se skvěle hodí do vašeho interiéru a dodá mu elegantní nádech minimalismu.
Vychutnejte si sledování bez obrazovky
Vyhrazené projekční plátno vám může poskytnout živější kvalitu obrazu, ale vy už ho skutečně nepotřebujete. Stačí nastavit projektor a užívat si obraz na obyčejné bílé stěně. Ideální volba pro lidi, kteří si chtějí zachovat jednoduchost svého prostoru.
Další způsoby, jak si vychutnat The Premiere
Zážitky se Smart TV
Televizory Samsung jsou známé i výbornými Smart službami se skvělým uživatelským rozhraním a ovládáním. A na rozdíl od konvenčních projektorů lampového typu se tento vyznačuje i okamžitým zapnutím.
Připraven na streamování
OTT (Over The Top) služby
The Premiere je připravena na streaming dle vašeho výběru, od YouTube přes Netflix, Amazon Prime Video po Disney+ a jiné.
Od sledování k prožívání
Mobilní zrcadlení
Přejděte od sledování svého oblíbeného pořadu na mobilním zařízení ke sledování na The Premiere.
*Podporuje Android OS a iOS smartphone.
AirPlay 2
Díky integrovanému řešení AirPlay 2 můžete bez námahy přehrávat filmy, seriály, hudbu a fotografie na The Premiere přímo ze svého zařízení iPhone, iPad nebo Mac.
*Funkce AirPlay 2 je k dispozici pro všechny inteligentní služby Samsung Smart od roku 2020. *AirPlay 2 vyžaduje iOS 12.3 nebo novější nebo MacOS 10.14.5 nebo novější. *Sledujte Little Voice s předplatným Apple TV+.
Užijte si více než 20 000 hodin filmových večerů
Životnost více než 20 000 hodin
Díky technologii zdroje laserového světla s delší životností nabízí The Premiere více než 20 000 hodin brilantní luminiscence, která vám poskytne živý zážitek ze sledování. Projektor je navržený tak, aby vydržel až 10krát déle než běžná žárovka UHP, což znamená, že si můžete aplikaci The Premiere vychutnat při sledování více než 10 000 filmů.

Price history

Apr 17, 2021
€6,499.00

Manufacturer

Samsung