Dron DJI Mavic 3 Cine Combo (CP.MA.00000457.01) sivý dron • dolet až 15 km • rýchlosť až 68 km/h • max. doba letu 46 min. • max. letová výška 6 000 m

Zachyťte legendární záběry s kamerou Hasselblad s 4/3 CMOS senzorem a užijte si plynulý a hladký let s rozpoznáváním překážek. Každé vylepšení na Mavic 3 představuje nový standard toho, co všechno může být letecká fotografie. Létejte s dronem Mavic 3 Cine a objevujte kvalitu nade vše.
Hasselblad L2D-20c Camera
Dědictví pokračuje
Ikonická švédská značka Hasselblad upravila svou L2D-20c kameru pro leteckou fotografii pro DJI Mavic 3 Cine. Přísné standardy značky Hasselblad jsou aplikovány jak na výkon hardwaru, tak na softwarové algoritmy, což posouvá kvalitu obrazu na úplně novou úroveň.
● 4/3 CMOS Hasselblad kamera
● 20MP fotografie
● 12.8 Stop dynamického rozsahu
● f/2.8-f/11 upravitelná clona
● Ohnisková vzdálenost ekvivalentní 24 mm
● Vision Detection Auto Focus (VDAF)
4/3 CMOS
Větší senzor nepřináší pro Mavic 3 Cine jen vyšší rozlišení a dynamický rozsah, dokonce ale snižuje šum ve špatných světelných podmínkách.
12.8 Stop dynamického rozsahu
4/3 CMOS sensor přichází s 12.8-stopami dynamického rozsahu pro lepší uchování detailů ve stínech a světlech, což posouvá obraz na úplně novou úroveň.
Nastavitelná clona
Nastavitelná clona je k dispozici, aby byla dostupná fotografům v širokém spektru různých světelných podmínek.
Široké 84° FOV
Vážící pouhých 12,5 gramů, tento 24mm objektiv s automatickým ostřením má FOV 84° pro zachycení více detailů s křišťálovou ostrostí.
Vision Detection Auto Focus (VDAF)
Hasselblad kamera na Mavic 3 Cine poskytuje technologii VDAF, která funguje s několika senzory na využití dat o vzdálenosti a optimalizaci rychlosti ostření.
Hasselblad Natural Colour Solution
Mavic 3 nabízí známé Hasselblad Natural Colour Solution (HNCS), které je výsledkem desetiletí zkušeností s fotografováním. Toto zajišťuje živě přesné přirozené barvy, které vypadají úžasně i bez presetů a úprav.
Mavic 3 Cine podporuje Apple ProRes 422 HQ kódování s maximální rychlostí 3,772 Mbps.
Také podporuje zabudované 1TB SSD a 10Gbps superrychlý kabel na přenos dat pro profesionální tvorbu.
Tele kamera
Režim prozkoumávání
Unikátní tele kamera dělá Režim prozkoumávání tím perfektním režimem na zmapování a plánování trasy.
28x Hybridní Zoom
162mm, f/4.4
Když jsou subjekty nebo scény daleko, použijte tele kameru pro přiblížení a ušetřete si čas. Můžete ji použít i na nahrávání objektů že vzdálenosti bez toho, abyste rušili scénu.
Prostě létejte
Bezpečnost letu
Mnohosměrná detekce překážek
Pokročilé funkce na DJI Mavic 3 Cine Vám dovolí se plně věnovat zachycení toho nejlepšího záběru. Několik širokoúhlých vision senzorů spolupracuje s výpočetním procesorem, aby se precizně vyhnuly překážkám ve všech směrech.
Pokročilý RTH (Návrat domů)
Ukončete každý let v klidu díky Pokročilému RTH, který dovoluje Mavicu 3 Cine automaticky určit optimální cestu zpět na bod vzletu a pomáhá mu se bezpečně vrátit.
Když jej zapne uživatel a nebo se zapně automaticky kvůli ztrátě signálu, Mavic 3 Cine se může snadno vrátit na bod, odkud vzlétl.
Užijte si let
APAS 5.0
Létání s dronem Mavic 3 je také mnohem zábavnější díky nahrávání, které již není rušeno překážkami po cestě. Mavic 3 Cine při letu kontinuálně detekuje překážky ve všech směrech, které rychle a hladce překonává.
Užijte si Váš let bez strachu ze srážky, i když létáte v komplikovaném prostředí.
Nahrávejte skvělé záběry i s překážkami v cestě.
Vylepšený výkon
46 minut
Prodloužená doba letu
15 km
Dosah přenosu videa
1080p/60fps
FHD živý přenos s vysokou snímkovací frekvencí
4G přenos
Dostupný s DJI Cellular Transmission Dongle
Precizní pozicování
Vysoce přesná pozicovací technologie

FHD video přenos s vysokou snímkovací frekvencí a stabilním obrazem
Mavic 3 Cine je první dron od DJI, který umí vysílat živé video v 1080p/60fps. To znamená, že na ovladači vidíte obraz v mnohem reálnějším podání. Díky tomu je také Mavic 3 Cine lépe ovladatelný v reálném čase.

Nová vrstva bezpečnosti ve vzduchu: DJI Cellular Transmission Dongle
S připojeným Cellular Transmission Dongle, Mavic 3 Cine může přepínat na 4G sítě pro hladké a stabilní připojení v případě, že je signál O3+ blokován budovami, stromy nebo jinými strukturami. Během letu se vysílání O3+ a 4G zkoordinuje, tudíž mezi nimi dron automaticky a bezproblémově přepíná, díky čemuž zajistí nerušený zážitek.
Pozicování s vysokou přesností
Pozicování s vysokou přesností zajistí, že je DJI Mavic 3 Cine ve


Product in other shops

Price history

Nov 7, 2021
€4,799.00

Manufacturer

DJI