Herná konzola Microsoft Xbox Series Fortnite + Rocket League Bundle (RRS-00034) biela herná konzola Xbox Series S • interná pamäť 512 GB • podpora HDR

XBOX SERIES S – FORTNITE & ROCKET LEAGUEZÍSKEJTE VÍTĚZSTVÍ
Získejte balíček Xbox Series S – Fortnite & Rocket League. Přejděte zcela digitálně a užijte si doplňkový obsah, jako je balíček Midnight Drive Pack a mnoho dalšího.
Výkon nové generace v nejmenším Xboxu všech dob
S dynamičtějšími světy, rychlejšími časy načítání a přidáním Xbox Game Pass (prodává se samostatně) je plně digitální Xbox Series S výkonem nové generace za skvělou cenu.
Architektura Xbox Velocity
Architektura Xbox Velocity Architecture, poháněná vlastním SSD, spolupracuje s inovativní technologií systému na čipu (SOC) a poskytuje hratelnost až 120 FPS na naší vůbec nejmenší konzoli.
Rychlé pokračování
Plynule přecházejte mezi více herními tituly a okamžitě pokračujte tam, kde jste přestali
Rozšíření knihovny her
Ať už hledáte titul s uvedením prvního dne, jeden z více než stovky oblíbených v knihovně Xbox Game Pass nebo kteroukoli z tisíců zpětně kompatibilních klasik, na plně digitálním Xbox Series S je vždy co hrát.
Triumf ve velkém stylu.
Pusťte se do hry s přáteli, protože Fortnite a Rocket League lze hrát s Xboxem zdarma.Fortnite
Fortnite obsahuje Battle Royale jako zcela bezplatný PvP režim pro 100 hráčů ve fortnite. Jedna obří mapa. Bitevní autobus. Budovatelské dovednosti Fortnite a zničitelná prostředí v kombinaci s intenzivním bojem PvP. Vyhrává poslední stojící. Stáhněte si nyní zdarma a vrhněte se do akce.Rocket League Stáhněte si a dokončete vysokooktanový hybrid arkádového fotbalu a automobilového chaosu! Odemkněte předměty v Rocket Pass, šplhejte po konkurenčních žebříčcích, soutěžíte v soutěžních turnajích, dokončujte výzvy, užívejte si postup napříč platformami a další! Pole čeká. Vystřelte!

Price history

Nov 23, 2021
€300.00

Manufacturer

Microsoft