Novesta Star Master 10 - White - 45

Nízky model tenisiek Novesta Star Master v bielom prevedení vhodný na jarné a letné dni. Ušité sú z kombinácie bavlny a podrážky z vulkanizovaného prírodného kaučuku, vybavené pohodlnou anatomickou stielkou, čo z nich ľahkosti navzdory robí veľmi pohodlné topánky. Odľahčená nízka verzia tenisiek Novesta Star Master - dizajnová klasika, ktorá vynikne v letných mesiacoch, ideálne v kombinácii s užšími nohavicami alebo rovno šortkami. Zaujmú použitým materiálom, ktorý poteší aj vegánov - ide totiž o kombináciu bavlny, poddajnej odolnej podrážky z prírodného kaučuku a anatomicky tvarované stielky z recyklovanej gumy. Napriek svojmu ľahkému prevedeniu sú to topánky pohodlné, schopné viac než obstojne tlmiť nárazy.
Dlho sme hľadali tenisky, ktoré by kombinovali kvalitný dizajn s odolným prevedením. Našli sme ich v teniskách Novesta ručne vyrábaných v Partizánskom na Slovensku, kde úspešne nadväzujú na obuvnícku tradíciu, ktorej základy položil Jan Antonín Baťa v tridsiatych rokoch minulého storočia.
Vegánska kombinácia bavlny a recyklovanej gumy
Bavlnená podšívka
Odolná gumená podrážka z vulkanizovaného prírodného kaučuku
Materiál s certifikátom udržateľnosti
Odolné prevedenie
Čistý dizajn s decentným logom Novesta na jazyku
Anatomické stielky z recyklovanej gumy pre maximálne pohodlie
Dodávané s náhradným párom šnúrok
Udržateľne a ručne vyrobené na Slovensku
 
Nie ste si istí výberom veľkosti? Odporúčame nasledujúci postup:
Vezmite topánky, ktoré nosíte a dobre vám sedia. Vyberte z nich stielku (vložku) a postavte sa na ňu. Chodidlo nesmie zo žiadnej strany prečnievať - ​​stielka musí byť dlhšia.
Zmerajte dĺžku stielky - od stredu ku stredu. Túto porovnajte s tabuľkou veľkostí, v ktorej je práve dĺžka stielky uvedená.
Ak ste niekde medzi veľkosťami, vyberte väčšiu veľkosť - chodidlo musí mať v topánke dostatok priestoru.


Voce con la stessa EAN

Cronologia dei prezzi

23 dic 2021
64,90 €

fabbricante

Novesta