TW3 Kamna skládací HOT TENT Wood Stove v21 (Titanium) + komín 300 cm

Kamna skládací HOT TENT Wood Stove v21 (Titanium) + komín 300 cm
Ultralehká skládací kamna na dřevo HOT TENT WOOD STOVE jsou vyrobena z titanu, nerezové oceli a skla. Mají obdelníkový tvar, díky čemuž nabízí rovnou plochu kterou můžete použít jako sporák použitelný na ohřev konvice s vodou, smažení na pánvi nebo ohřívání pokrmů přímo na kamnech. Kamna mají dvířka pro přikládání se skleněným průzorem pro výhled na otevřený oheň zevnitř stanu a kontrolu topeniště. Dvířka mají také posuvný přívod vzduchu, takže můžete jednoduše nastavit rychlost hoření kamen.
V čem se liší verze kamen Hot Tent Wood Stove  v21 oproti jiným modelům:
kamna obsahují vnitřní rošt pro lepší proudění vzduchu pod palivem, díky čemuž dochází k lepšímu hoření a spalování paliva
součástí balení je také podložka pod kamna, pro uchování suchého paliva, lepší stabilitu a ochranu případné podlahy stanu
propojení horního dílu kamen a komínu je pevnou součástí, nedochází k vůli a je eliminováno nebezpečí nechtěného vysunutí komínu z kamen
součástí tohoto dílu je také komínová klapka, která je upravena pro lepší manipulaci
lapač jisker je nově dodáván jako pevný díl, který je umístěn na konci komína díky čemuž plní svou funkci podstatně lépe než dřívější lapače umístěné na ustí kamen a komína
lapač jisker i spojovací díl komínu a kamen jsou pevné a lze je při transportu nasunout na smotaný komín čímž umožnují i jistou přepravu bez obavy o poškození komína v batohu a současně nijak neubírají ze své skladnosti
Horní část kamen má žebro pro zamezení deformaci při vysoké teplotě. Všechny stěny mají žlábky, které zajišťují jejich tuhost a brání defromaci při vysokých teplotách. Díky svému tvaru umožňují vařit vodu v konvici a připravovat skutečné pokrmy pomocí hrnce nebo pánve.
Celý systém kamen je skládací a je postaven na 4 ks závitových tyčích, sklopením každé stěny, srolováním komína, zploštěním klapky a následným uložením do úložného pouzdra (není součástí balení) získáte ultralehké a sbalitelné kamna, která tak snadno sbalíte a přenesete tam, kde Vás čeká Vaše osobní dobrodružství!
Obsah balení:
kamna na dřevo HOT TENT WOOD STOVE v21
vnitřní rošt na popel
vnější ochranný podstavec pod kamna
rolovací komín délky 250 cm
komínovou klapku v21
lapač jisker v21
Sestavení rolovacího komínu krok za krokem
Komín z nerezové oceli je srolován zajištěn suchým zipem. V okamžiku uvolnění se přirozeně uvolní (při manipulaci používejte rukavic, abyste zamezili poranění o ostré hrany!!!) Komín rozrolujte po celé jeho délce a poté jej srolujte po jeho šířce čímž získáte jeho celkovou délku, nasledně zajištěte dodanými kroužky vymezující průměr komínu a na konec komínu umístěte lapač jisker.
Je nezbytné při prvním sestavování komínu pracovat ve dvou. Jakmile jsou kamna poprvé rozpálená, pak se rolovací komín vytvaruje do paměťového tvaru a nálsedně již komín dokážete kdykoliv složit sami bez pomoci. 
Komínová klapka a lapač jisker součástí balení!
Kamna  se dodávají s jedinečnou sestavou klapky, která je součásti napojovacího dílu mezi kamna a komín a lapače jisker, který je nově dodáván jako samostatný díl a je určen pro osazení na konec komína. 
Jakmile jsou klapky osazeny, můžete do otvoru v horní části kamen nasunout rolovací komín. Proudění vzduchu a rychlost hoření můžete nastavit pomocí komínové klapky a přívodu vzduchu nastavíte dvířkách kamen.
Celá sestava je navržena tak, aby byla plochá a skladná pro uložení do kompaktního balení. 
Kamna jsou ideálním řešení v kombinaci s plátěnými stany např. TenTipi případně s dalšími stany a ponči typu Lavvu - v brzké době připravujeme také zařazení těchto stanů a ultralight HOT TENT stanů do naší nabídky!
Technické parametry:
Rozměry kamen: cca 35 x 20 x 19 cm 
Velikost sbalené: cca 35 x 30 x 5 cm
Hmotnost: cca 1800 g (kompletní balení)
Materiál: korejský titan (plášť kamen) 1.jakost s hodnocením 1382F, nerezová ocel (části dvířek a komín) a tvrzené žáruvzdorné sklo (vyrobeno v Německu)
Největší možná délka polena: cca 30 cm
Velikost dvířek: cca 12,5 x 14 cm
Výška komína: cca 300 cm, průměr cca 62mm
Záruka 24 měsíců

Cronologia dei prezzi

▲11.12%
27 gen 2022
404,31 €
20 gen 2022
363,84 €

fabbricante

TW3