CAL+ - mesačná kúra -Berry.en, 30 ks,CAL+ - mesačná kúra -Berry.en, 30 ks

CAL+ - mesačná kúra
pomáha udržiavať zdravé kosti, kĺby a zuby
pozitívny vplyv na činnosť svalov a nervov
prispieva k udržaniu normálnej hladiny energie
podporuje životnú vitalitu pri každodenných činnostiach
Poznaj svet Berry.En
O produktu:
CAL+ obsahuje vápnik a horčík v ideálnom pomere 2:1 vo forme bioaktívneho citrátu vápenatého a horečnatého, ktoré sú pre telo vysoko vstrebateľnými formami. Optimálne ukladanie a zužitkovanie vápnika v ľudskom tele sa realizuje len vtedy, keď sú k dispozícii dôležité stopové prvky a vitamíny. Preto CAL+ obsahuje aj meď, mangán, selén, zinok, vitamín D3, vitamín K1, kyselinu listovú, vitamíny skupiny B a 100% prírodný vitamín C z aceroly. Gél má prírodnú broskyňovú chuť.
Použitie:
Vápnik aj horčík patria medzi esenciálne minerály, ktoré musíme prijímať v strave. Vápnik je hlavnou zložkou kostí a zubov a je významný pre reguláciu látkovej výmeny. Horčík pôsobí pozitívne na uvoľnenie svalov a aktiváciou množstva enzýmov zohráva dôležitú úlohu v mnohých telesných funkciách vrátane energetického metabolizmu. Zvýšený prísun látok obsiahnutých v CAL+ sa odporúča najmä jedincom, ktorí pravidelne športujú, sú často vystavení fyzickej či psychickej námahe a stresu, sú vo fáze rastu alebo v pokročilom veku.
Dávkovanie:
 Odporúčané dávkovanie je 1 balíček gélu denne.
Informácie o produkte
Zloženie:
Voda, izomaltulóza* (17,5%), maltodextrín, koncentrát zo šťavy z aceroly, koncentrát z broskyňovej šťavy, citrát vápenatý, citrát horečnatý, gélotvorná látka (xantán, múčka z guarových jadier), prírodná aróma, glukonát zinočnatý, vitamín B6, sulfát mangánu, glukonát meďnatý, kyselina folová, vitamín K1, selenát sodný, vitamín D3, vitamín B12.*Izomaltulóza je zdrojom glukózy a fruktózy.
Dávkovanie:
1 vrecúško denne
Počet kusov v balení:
30 ks
Upozornenie:
Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Tento produkt slúži ako doplnok stravy. Doplnky stravy by nemali byť používané ako náhrada pestrej a vyváženej stravy a zdravého životného štýlu. Uchovávajte mimo dosahu detí.
Info:
Produkty Berry.En neobsahujú žiadne konzervačné látky, farbivá, umelé arómy, umelé sladidlá, lepok, laktózu, sacharózu (biely cukor) ani žiadne prísady, ktoré obsahujú geneticky modifikované organizmy (GMO) alebo sú z nich vyrobené.
 
Výživové hodnoty
denná dávka (25g)
RHP* dennej dávky (25g)
na 100g
RHP* na 100g
Energetická hodnota:
105 kJ / 25 kcal
-
420 kJ / 100 kcal
-
Bielkoviny:
0,2 g
-
0,8 g
-
Tuky:


Voce con la stessa EAN

Cronologia dei prezzi

18 apr 2022
69,00 €

fabbricante

Berry.en