Morský kolagén v prášku Inca Collagen, 30 ks,Morský kolagén v prášku Inca Collagen, 30 ks

Inca Collagen - 100% morský kolagén AKCIA
ovplyvňuje bunkovú obnovu, regeneráciu a výživu pleti, pokožky, nechtov a vlasov
100% živý morský kolagén bez prísad
prémiový trojzložkový kolagén (obsahuje kolagén typu I., II., III)
až 3000 miligramov v dennej dávke
bioaktívny (živý) kolagén -  vaše telo ho využije tak, ako by si ho vyrobilo samo
ľahko rozpustný vo vode
bez príchute a farbív
Inca Collagen je výživový doplnok, ktorý ovplyvňuje bunkovú obnovu, regeneráciu a výživu pleti, pokožky, nechtov a vlasov. Naše telo si kolagén prirodzene vytvára samo.  Avšak jeho produkcia sa po 25. roku života znižuje o 1,5% každý rok a začínajú sa objavovať známky starnutia a opotrebenia. Pravidelným dopĺňaním bio-aktívneho kolagénu môžeme tento proces výrazne spomaliť a obmedziť.
Aké sú účinky a na čo presne Inca Collagen pomáha?
Kolagén vám môže pomôcť s radou zdravotných a kozmetických problémov. starnutí pleti, pigmentových škvrnách, natiahnutých svaloch, suchej a popraskanej koži, nekvalitných a padajúcich vlasoch, so slabými a lámavými nechtami. Kolagén tvorí 30 % bielkovinového tkaniva v ľudskom tele a až 70 % kože. Jeho nedostatok môže stáť za veľkým množstvom problémov. Pozrite sa podrobnejšie, ako vám kolagén môže pomôcť, problémami s pokožkou, pri cvičení, pri starostlivosti o pleť a o vlasy a nechty.
Výhodný balíček - 3x Inca Collagen
Balíček obsahuje:
3x Inca Collagen
3x Inca Vitamín C
1x Inca Taška
Kúpiť
 
Aké množstvo morského kolagénu obsahuje jedno balenie Inca Collagenu? 
V jednom balení nájdete 90 000 miligramov kvalitného morského kolagénu rozdelených do 30 denných dávok po 3 000 miligramoch.
Ako dlho vydrží jedno balenie Inca Collagenu? 
Jedno balenie vám vydrží 30 dní každodenného užívania.
 Ako správne Inca Collagen užívať? 
Štandardné užívanie je jedno vrecúško denne rozpustené v studenej tekutine. Optimálne je užívať 60 – 90 dní v kuse 3000 mg denne. Následne si môžete dať 60 dní prestávku a potom pokračovať podľa odporúčaného dávkovania.
Ako často je možné užívať Inca Collagen? 
Inca Collagen je možné užívať dlhodobo a bez obmedzení v súlade s odpoveďou na predchádzajúcu otázku, tj. 60 – 90 dní jedno vrecúško denne. Počet opakovaní je iba na vás – vy sami najlepšie viete ako na vás Inca Collagen účinkuje a ako vám pomáha.
Mala by byť pri užívaní medzi jednotlivými baleniami pauza? 
Odporúčame užívať 60 dní v kuse 3000 mg denne (1 vrecúško), následne 90 dní 1 vrecúško každý 3. deň, potom vysadiť na 12 týždňov, následne celú kúru zopakovať.
Existujú nejaké vedľajšie účinky? 
Pri Inca Collagene neboli pozorované a ani hlásené žiadne nežiadúce vedľajšie účinky. Ide o 100% čistý trojzložkový výživový doplnok (kolagén typu I, II, III). Obsahuje iba vysoko kvalitný kolagén, bielkovinu, ktorá sa bežne vyskytuje v našom tele a strave. Ak ale užívate lieky na osteoporózu (tzv. kalcifikáty), poraďte sa o jeho užívaní s vaším lekárom.
Môžem Inca Collagen užívať aj v tehotenstve? 
Inca Collagen je výživový doplnok a vzhľadom na to, že na užívanie kolagénu v tehotenstve nebola robená žiadna klinická štúdia, jeho užívanie v tehotenstve neodporúčame. Ak ho aj napriek tomu v tehotenstve užívať chcete, poraďte sa o tom prosím sa svojím lekárom.
Môže sa Inca Collagen užívať pri dojčení? 
Áno, pri dojčení žiadne obmedzenia neplatia. V tomto období vám kolagén môže pomôcť proti nadmernému padaniu vlasov, s popraskanou kožou, proti striám, s hojením po pôrode.
 
Informácie o produkte
Zloženie:
Hydrolyzovaný kolagén-100% čistého morského kolagénu bez prísad. Hydrolyzovaný kolagén z rýb. Obsah 1 vrecúška: 3 g hydrolyzovaného kolagénu Zloženie 1 vrecúška (3g): Kolagén typ I: 80.0 % Kolagén typ II: 19.5 % Kolagén typ III: 0.5 %
Použitie:
Obsah 1 vrecúška (3 g) rozmiešajte v 200-300 ml pitnej vody, ovocného džúsu, mlieka alebo iného nápoja a vypite. Pri miešaní v tekutinách prášok nasypte do suchej nádoby a následne zalejte tekutinou.
Dávkovanie:
1 vrecúško (3 g) 1× denne. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť.
Počet kusov v balení:
30 ks
Upozornenie:
Inca Collagen je výživový doplnok a nesmie sa používať ako náhrada rozmanitej stravy! Nie je vhodný pre deti a tehotné ženy.
Info:
Ukladajte mimo dosahu malých detí! Uchovávajte na suchom a tmavom mieste pri teplote +4 až +25°C, chráňte pred vlhkom, priamym slnečným žiarením a sálavým teplom.,Inca Collagen - 100% morský kolagén AKCIA
ovplyvňuje bunkovú obnovu, regeneráciu a výživu pleti, pokožky, nechtov a vlasov
100% živý morský kolagén bez prísad
prémiový trojzložkový kolagén (obsahuje kolagén typu I., II., III)
až 3000 miligramov v dennej dávke
bioaktívny (živý) kolagén -  vaše telo ho využije tak, ako by si ho vyrobilo samo
ľahko rozpustný vo vode
bez príchute a farbív
Inca Collagen je výživový doplnok, ktorý ovplyvňuje bunkovú obnovu, regeneráciu a výživu pleti, pokožky, nechtov a vlasov. Naše telo si kolagén prirodzene vytvára samo.  Avšak jeho produkcia sa po 25. roku života znižuje o 1,5% každ


Voce con la stessa EAN

Cronologia dei prezzi

▲11.63%
12 giu 2022
47,99 €
▼-10.42%
11 mag 2022
42,99 €
▲11.63%
6 mag 2022
47,99 €
18 apr 2022
42,99 €