Proteínové lievance (vanilková príchuť) - Express Diet, 65 g,Proteínové lievance (vanilková príchuť) - Express Diet, 65 g

Proteínové palacinky s vanilkovou príchuťou
diéta bez zbytočného hladovania
nepotrebujete žiadny pohyb navyše
bez obávaného jojo efektu
Vyskúšaj revolučnú Express Diet
Viac o produktoch Express Diet
O produkte:
Lahodné palacinky Express Diet majú vysoký obsah bielkovín a nízky obsah sacharidov, tukov a kalórií. Dochuťte ich podľa svojich preferencií a vychutnajte si pôžitok z maškrtenia bez porušenia diéty. Z jednoho vrecka pripravíte porciu, ktorá vás zasýti a doplní vášmu telu bielkoviny. Neobsahujú laktózu. Vyrábajú sa vo Fínsku, kde je zdravie na prvom mieste a potravinársky priemysel je prísne kontrolovaný, sú vyrobené z prvotriednych surovín a neobsahujú glutaman sodný, chemické arómy ani éčka.
Použitie:
Proteínové lievance je súčasťou Express Diéty, ktorá je ideálna pre všetkých, ktorí chcú schudnúť bez zbytočnej námahy. Navyše je to jediná diéta svojho druhu, ktorú je možné použiť ako celodennú náhradu stravy až 21 dní bez konzultácie s lekárom.
Návod na prípravu: Za stáleho miešania zalejte obsah vrecka 1,1 dl studenej vody a dobre premiešajte. Pre dokonalý výsledok odporúčame použiť šľahaciu metličku. Zmes nalejte na panvicu a pečte z oboch strán 2 minúty.
Dávkovanie:
Dávkovanie záleží na tom, ako rýchlo chcete schudnúť. Pri Express Diet si môžete vybrať medzi expresným dávkovaním a pohodlným dávkovaním. Pri expresnom dávkovanií nekonzumujete nič iné ako produkty z diétneho programu 5-dňovej proteínovej diéty Express Diet. Pri pohodlnom dávkovaní si sami určíte pomer jedál 5-dňovej proteínovej diéty a normálnej stravy.
Expresná: 4 porcie 5-dňovej bielkovinovej diéty Express Diet - ovsená kaša na ráno, 2x slané jedlo na obed a na večeru, sladký kokteil alebo smoothie (môžete zaradiť kedykoľvek počas dňa). Pri tejto verzii Express Diet nekonzumujte v priebehu dňa nič iné. Express Diet vám zaistí nutrične vyvážený jedálniček na celý deň.
Pohodlná: Kombinácia 2 - 3 proteínových jedál Express Diet a 1 - 2 porcie bežných jedál. 
Informácie o produkte:
Zloženie:
ovsená múka, sójový proteínový izolát, pšeničná múka, sušený slnečnicový olej, sušený sójový nápoj, zmes vitamínov a minerálov*, mleté ľanové semeno, ochucovadlo, jedlá sóda, soľ, karamel, sukralóza*Vegán zmes vitamínov a minerálov: uhličitan vápenatý, chlorid draselný, cholín dvojvínan, chlorid horečnatý, oxid horečnatý, vitamín C (kyselina L-askorbová), fumaran železnatý, glukónan zinočnatý, glukónan mangánatý, vitamín E (DL-alfa-tokoferylacetát), vitamín K2 (menachinón), niacín (nikotínamid), glukónan meďnatý, vitamín D3 (cholekalciferol), vitamín A (retinylacetát), kyselina pantoténová (D-pantotenát vápenatý), D-biotín, kyselina listová, vitamín B6 (pyridoxínhydrochlorid), thiamin (tiamínhydrochlorid), riboflavin (riboflavín-5′-fosfát sodný), vitamín B12 (kyanokobalamín), pikolinát chromitý, jodid draselný, seleničitan sodný, molybdénan sodný
Alergény:
Produkt obsahuje lepok, sójové bôby a výrobky z nich. Môže obsahovať mlieko, kukuricu, vajcia, zeler, horčicu, siričitany, ryby, arašidy, orechy a kôrovce.
Upozornenie:
Denná dávka diétneho programu Express Diet pozostáva zo 4 porcií produktu, čo je celková náhrada stravy na účely regulácie hmotnosti. Denná dávka poskytuje adekvátne denné množstvo všetkých základných živín, ak sa produkt používa v súlade s návodom na použitie. Ak používate Express Diet ako náhradu za jednu alebo viac denných dávok jedla na účely regulácie hmotnosti, je vhodná len ako súčasť diéty so zníženou energetickou hodnotou a ostatné potraviny musia byť nevyhnutnou súčasťou diéty. Diétny program Express Diet by nemali užívať tehotné ani dojčiace ženy, dospievajúce osoby ani osoby trpiace zdravotným problémom bez odbornej rady zdravotníckeho pracovníka. Výrobok je určený len pre zdravé dospelé osoby s nadváhou alebo obezitou, ktoré majú v úmysle dosiahnuť zníženie hmotnosti, a nemal by sa používať viac ako osem týždňov ani opakovane počas kratšieho obdobia bez odbornej rady zdravotníckeho pracovníka. Dbajte na dostatočný denný príjem tekutín.
Nutričné hodnoty:
Množstvo v 1 porcii
Denná dávka (4 porcie)
Energia, kJ
1066
4264
Energia, kcal
253
1012
Bielkoviny, g
19
76
Sacharidy, g
26
104
z toho cukry, g
1,5
6
Tuky, g
7,8
31,2
nasýtené, g
1,1
4,4
Kys. linolová, g
2,9
11,6
Kys. linolenová, g
0,38
1,52
Vláknina, g
2,5
10
Soľ, g
0,5
2
Sodík (Na), mg
210,2
840,8
 
Obsah vitamínov:
Množstvo v 1 porcii
Denna dávka (4 porcie)
* % denných referenčných príjmov vitamínov a minerálnych látok
Vitamín A, μg
233,4
933,6
33%
Tiamín (vitamín B1), mg
0,27
1,08
34%
Riboflavín (vitamín B2), mg
0,53
2,12
33%
Vitamín B6, mg
0,55
2,2
34%
Vitamín B12, μg
1
4
34%
Kyselina listová, μg
110
440
33%
Niacín, mg
5,7
22,8
34%
Kys. pantoténová, mg
1,7
6,8
34%
Biotín, μg
14
56
35%
Vitamín C, mg
36,7
146,8
33%


Voce con la stessa EAN

Cronologia dei prezzi

18 apr 2022
2,45 €

fabbricante

GoodNature