Iron Studios Shredder BDS Art Scale 1/10 TMNT

Iron Studios přinášejí sošku obávaného úhlavního nepřítele Želv Ninja!

Ve stínech New Yorku pátrá po svých nepřátelích - ostré čepele se lesknou na kovových plochách tvořících brnění, které pokrývá část jeho nohou, rukou a ramen, představuje výzvu pro každého, kdo se mu postaví do cesty. S chladnýma a nemilosrdnýma očima pod stříbrnou samurajskou helmou, která mu zakrývá tvář, a v černošedé tunice s rustikálním pláštěm, dostává hlavní úhlavní nepřítel nejslavnějších želvích bratrů v popkultuře svou sochu od Iron Studios "Shredder - TMNT - BDS Art Scale 1/10", představující obávaného vůdce zločinecké nindža skupiny Foot Clan, nad dioramatickým podstavcem tvořeným trámy a zrezivělými trubkami ve staré cihlové zdi, odkazující na zašlou scenérii newyorských stok.

Trhač

Trhač , Oroku Saki, člen Foot Clanu v Japonsku, který obvinil svého bývalého rivala Hamato Yoshiho z pokusu o vraždu hostujícího senseie, je hlavním záporákem příběhu Želvy Ninja ve všech verzích této franšízy.Yoshi byl nucen odejít do exilu v New Yorku a žil v kanále se čtyřmi želvami. Saki převzal vedení Foot Clanu a stal se jedním z jeho nejsmrtonosnějších bojovníků, začal působit se svým nindža klanem v USA jako Trhač a velel mnoha zločineckým aktivitám. Když našel Yoshiho ještě živého a pokusil se ho zabít lepkavou látkou zvanou Mutagen neboli Ooze, přeměnil Yoshiho v antropomorfní krysu, stejně jako on zmutovaly i jeho želvy, které získaly humanoidní těla a inteligenci. Yoshi, pod změněným jménem Tříska, vystupující jako jejich otcovská postava a sensei, vycvičil své želvy v ninjutsu, aby mohly bojovat proti svému starému nepříteli a jeho stoupencům.

Trhač, kterého v komiksech vytvořili Kevin Eastman a Peter Laird, se díky své jednoduché, ale působivé vizuální podobě, s brněním matně připomínajícím samurajskou zbroj a čepelemi inspirovanými těmi, které lze vidět na velkých čtyřhranných struhadlech na sýr, stal jedním z nejpamátnějších padouchů popkultury 80. let a z velké části se zasloužil o úspěch multimediální franšízy Želvy Ninja.
 

Parametry sošky:
- Limitovaná edice
- Ručně malovaná
- Inspirováno původní předlohou
- Vyrobeno z umělého kamene (polystone)

Měřítko: 1/10

Rozměry produktu: 28 x 21 x 16 cm 

Hmotnost: 1,1 kg
 

IRON STUDIOS - Legendy v oboru

IRON STUDIOS vznikli v roce 2012 v brazilském São Paulo. Od té doby tahle šikovná kreativní parta vytváří sběratelské figurky, které jsou vyladěné do posledního detailu. Na designu figurek se podílí věhlasní umělci, jako například komiksový autor Ivan Reis. V poslední době se firma snaží rozšířit produktovou nabídku. Jásat tak mohou fanoušci Marvelu, DC, Hvězdných válek, Krotitelů duchů nebo Jurského parku. Zkrátka všichni milovníci soudobé i klasické popkultury.

Cronologia dei prezzi

3 set 2022
335,54 €

fabbricante

Iron Studios