Iron Studios Shrek, Donkey and The Gingerbread ManDeluxe Art Scale 1/10 Shrek

Iron Studios představují svou první sochu Shreka a jeho přátel!

Šťasten, že je na své bažině v lese středověkého království, objímá vzhledem ke své hrubé postavě nepříliš jemným způsobem, ale s velkou láskou (i když ji nedává najevo), obrovský a statný zlobr se zelenou kůží svého nejlepšího oslího přítele a milého a dosti upovídaného průvodce dobrodružstvím a na levém rameni si nese malou a doslova sladkou postavičku temperamentního oživlého perníčka. Na základě jednoho z nejzábavnějších a nejchválenějších animovaných děl přináší Iron Studios hrdě sošku "Shrek, Donkey and The Gingerbread Man Deluxe - Shrek - Art Scale 1/10", své první vydání z této oblíbené série, s nejslavnějším a nejcharismatičtějším zlobrem ve filmech s jeho dvěma nejlepšími přáteli, na podstavci jeho domovské bažiny vedle výstražné cedule, která má odradit nevítané návštěvníky.

Shrek, Oslík and Perníček

Ve středověké zemi, spokojený se svým osamělým životem v bažině poblíž města Duloc, shledá Shrek, že jeho klid a mír ohrožuje egocentrický lord Farquaad, tyranský vládce, který se rozhodl vyhnat všechny kouzelné tvory do lesa. Otráven náhlým vpádem tolika pohádkových hrdinů na své území si to odjede vyřídit s vůdcem lidí. A když nečekaně vyhraje rytířský turnaj, dohodne se nakonec s Farquaadem , že zachrání krásnou princeznu Fionu, uvězněnou spící na hradě střeženém drakem, kterou si Farquaad chce vzít za ženu, aby se stal králem, přičemž jako odměnu pro Shreka by pak z jeho lesa odvedl kouzelné tvory. Shrek se na svou misi vydává v doprovodu mluvícího Oslíka, který se k němu z vděčnosti přidá poté, co mu Shrek náhodou zachrání život. V tomto dobrodružství získá Shrek jako spojence také Perníkového panáčka, nebo jednoduše Perníčka, malé živé cukroví, které stvořil Muffin Man a které mučil zlý lord Farquaad.



Parametry sošky:
- Limitovaná edice
- Ručně malovaná
- Inspirováno původní předlohou
- Vyrobeno z umělého kamene (polystone)

Měřítko: 1/10

Rozměry produktu: 26 x 21,5 x 20 cm 

Hmotnost:  1,2 kg
 

IRON STUDIOS - Legendy v oboru

IRON STUDIOS vznikli v roce 2012 v brazilském São Paulo. Od té doby tahle šikovná kreativní parta vytváří sběratelské figurky, které jsou vyladěné do posledního detailu. Na designu figurek se podílí věhlasní umělci, jako například komiksový autor Ivan Reis. V poslední době se firma snaží rozšířit produktovou nabídku. Jásat tak mohou fanoušci Marvelu, DC, Hvězdných válek, Krotitelů duchů nebo Jurského parku. Zkrátka všichni milovníci soudobé i klasické popkultury.

Cronologia dei prezzi

3 set 2022
585,91 €

fabbricante

Iron Studios