Iron Studios Dead Defender Strange Deluxe Art Scale 1/10 Doctor Strange in The Multiverse of Madness

Nejvyšší čaroděj ve své zombie podobě dostává novou sošku od Iron Studios!

Zahalená pláštěm tvořeným temnou mlhou zlověstných stvoření, představující několik zchátralých a kostnatých paží, se objeví hrůzná zombie postava hrdiny-čaroděje, která levituje nad základnou složenou z démonických stínů odsouzených duší. Doktor Stephen Strange, který vlastní mrtvolné tělo začínající vykazovat známky rozkladu svého protějšku z jiného vesmíru, využívá znalostí Temného hvozdu, Knihy zatracených, zrozené v pekelné dimenzi, aby ovládl zlé duchy přitahované zakázaným kouzlem a s jejich pomocí se postavil šílené Šarlatové čarodějnici. Iron Studios tak představují svou sošku "Dead Defender Strange DLX - Doctor Strange in the Multiverse of Madness - Art Scale 1/10", inspirovanou kultovní scénou odvozenou z druhého filmu o nejvyšším čaroději Marvelu.

Dead Defender Strange

Rodák z jiného vesmíru, alternativní verze Nejvyššího čaroděje známá jako Obránce Strange, se snažil pomoci Américe Chavezové, dívce se schopností cestovat Multivesmírem. Strange si uvědomil, že její moc je příliš nebezpečná, a pokusil se jí ji odebrat, ale nakonec byl zabit tvorem, kterého vyvolala Scarlet Witch, aby Chavezovou zajal, a to s jediným cílem - využít její schopnosti. V posledním dechu Chavezovou od stvůry osvobodil a ona utekla do jiného vesmíru, takzvané Země-616, kde v New Yorku propadla portálem spolu se Strangeovou mrtvolou. Z tohoto vesmíru ji zachránili Doctor Strange a Wong, aby hrdinům dokázala svůj původ, ukázala mrtvolu obránce Strange, kterou pak pohřbili. Po mnoha bitvách byla zajata a odvezena na horu Wundagore, kde ji Scarlet Witch položila na oltář s úmyslem zbavit ji moci. Aby se vrátil do svého vesmíru a zachránil ji, použil Doctor Strange zombifikovanou mrtvolu Obránce Strange pomocí zakázaných kouzel z knihy Darkhold k ovládnutí mrtvých a postavil se Wandě Maximoff, přičemž použil ducha zatracených, který se mu postavil.

Iron Studios přinášejí také běžnou verzi sochy zombifikovaného čaroděje, a to sochu "Dead Defender Strange - Doctor Strange in the Multiverse of Madness - Art Scale 1/10", která představuje nemrtvého hrdinu bez pláště vytvořeného velkou mlhou a zjevujícího se pouze s několika zchátralými pažemi.



Parametry sošky:
- Limitovaná edice
- Ručně malovaná
- Inspirováno původní předlohou
- Vyrobeno z umělého kamene (polystone)

Měřítko: 1/10

Rozměry produktu: 31 x 30 x 22 cm 

Hmotnost: 1,2 kg

IRON STUDIOS - Legendy v oboru

IRON STUDIOS vznikli v roce 2012 v brazilském São Paulo. Od té doby tahle šikovná kreativní parta vytváří sběratelské figurky, které jsou vyladěné do posledního detailu. Na designu figurek se podílí věhlasní umělci, jako například komiksový autor Ivan Reis. V poslední době se firma snaží rozšířit produktovou nabídku. Jásat tak mohou fanoušci Marvelu, DC, Hvězdných válek, Krotitelů duchů nebo Jurského parku. Zkrátka všichni milovníci soudobé i klasické popkultury.

Cronologia dei prezzi

20 ott 2022
505,09 €

fabbricante

Iron Studios