Iron Studios Darth Maul Legacy Replica 1/4 Star Wars

Darth Maul - Legacy Replica 1/4 - Star Wars

Smrtelný a mrštný sithský lord se žlutýma očima a rudým tetováním na tváři pod korunou z rohů, s dvoubřitým světelným mečem a v temném plášti vlajícím v pouštním větru, vyslaný svým pánem Darth Sidiousem na pustou planetu Tatooine s úkolem zlikvidovat královnu Amidalu a dva rytíře Jedi, ochránce vládce z planety Naboo, se připravuje na střet s jedním ze svých cílů poté, co od svého průzkumného droida vedle sebe zjistí, kde se jeho cíl nachází. V měsíci květnu, kdy si připomínáme ságu Star Wars, Iron Studios hrdě představuje svou sochu "Darth Maul - Star Wars - Legacy Replica 1/4", s jeho nejikoničtějším vzhledem stejně jako při jeho nezapomenutelné premiéře ve filmech ve filmu "Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba", jednoho z nejoblíbenějších padouchů Star Wars poprvé v tomto měřítku od Iron Studios, nelítostně a poutavě ztvárněného jako největšího zabrakského válečníka z Dathomiru.

Darth Maul

Maul, původem z planety Dathomir, byl přijat Temným lordem Darth Sidiousem jako jeho sithský učeň. Velmi akrobatický válečník, vycvičený k neúprosnému postupu proti nepřátelům, se naučil používat dvoubřitý světelný meč a začal toužit po pomstě proti řádu Jedi. Vypuštěn svým mistrem v okolí Tatooine vyslal své průzkumné droidy, aby pátrali po lodi Jediů a královny Amidaly, a poté, co loď lokalizoval na Dunovém moři, Maul se poprvé utkal s mistrem Jedi v souboji proti Qui-Gonu Jinnovi ze zálohy, ale nebyl schopen dosáhnout svého cíle. Později Maul čekal na Amidalu na Naboo, kde se opět utkal s Qui-Gonem, tentokrát proti mistru Jedi zvítězil, ale poté, když se utkal s mladým učedníkem Obi-Wanem Kenobim, byl Maul poražen, když mu bylo tělo rozříznuto napůl a spadl do jádra planety, zřejmě mrtev. Díky své velké popularitě mezi fanoušky Darth Maul přežil a soustředil se na svou nenávist k Obi-Wanovi, a poté, co ho našel a zachránil jeho bratr Savage Opress, se Maul znovu objevil a zotavil na své domovské planetě. Poté, co se zapojil do dalších konfliktů, účastnil se velkých bitev a vzestupu Galaktického impéria, začal Maul velet zločinecké organizaci Karmínový úsvit.

Darth Maul, opěvovaný fanoušky Hvězdných válek po celém světě, dostal novou šanci, vrátil se z jisté smrti a získal ještě větší význam v kánonu ságy "Před dávnými časy, v předaleké galaxii". Jeho socha v měřítku 1/4 z řady Legacy Replica se tak připojuje k řadě soch, které představují další ikonické postavy, jako jsou "Darth Vader Ep V, Kylo Ren EP VII, Mistr Yoda" a nejnověji "Mandalorian a dítě" a "Grogu" odvozené od spin-off seriálu Star Wars na Disney+ The Mandalorian. Podívejte se také na sošku "Cad Bane - The Book of Boba Fett - Art Scale 1/10", dalšího velkého padoucha ze Star Wars a Obi-Wanova rivala stejně jako Darth Maul, která byla představena v měsíčním pořadu Inside Iron Studios Day na YouTube ve stejný den, kdy měl premiéru seriál Obi-Wan Kenobi na Disney+ a již je k dispozici k předobjednání.



Parametry sošky:
- Limitovaná edice
- Ručně malovaná
- Inspirováno původní předlohou
- Vyrobeno z umělého kamene (polystone)
- Extra hlava navíc

Měřítko: 1/4

Rozměry produktu: 59 x 54 x 30 cm 

Hmotnost: 9,5 kg
 

IRON STUDIOS - Legendy v oboru

IRON STUDIOS vznikli v roce 2012 v brazilském São Paulo. Od té doby tahle šikovná kreativní parta vytváří sběratelské figurky, které jsou vyladěné do posledního detailu. Na designu figurek se podílí věhlasní umělci, jako například komiksový autor Ivan Reis. V poslední době se firma snaží rozšířit produktovou nabídku. Jásat tak mohou fanoušci Marvelu, DC, Hvězdných válek, Krotitelů duchů nebo Jurského parku. Zkrátka všichni milovníci soudobé i klasické popkultury.

Cronologia dei prezzi

20 ott 2022
1.212,71 €

fabbricante

Iron Studios