Iron Studios Batman Unleashed Deluxe Art Scale 1/10 DC Comics

Temný rytíř dostane sošku Deluxe z řady Unleashed od Iron Studios!

Přes kameny a stalagmity ze svého podzemního doupěte, na podstavci kovové plošiny s průmyslovou podlahou, Temný rytíř bedlivě pozoruje na stojanu ležící kopulovitou ledovou přilbu jednoho ze svých velkých nepřátel, která je další trofejí jeho vítězství na nekonečném křížovém tažení proti zločinu. Na sobě má šedočerné brnění složené z kevlaru a kovových prvků, kromě mnoha technologických zařízení, jako je noční vidění, plynové filtry a další, které mu umožňují chránit se a optimalizovat své bojové schopnosti, mezi prsty pravé ruky třímá dva batarangy s čepelemi připravenými k použití jako šurikenové hvězdice. Impozantní a plný důkladných detailů, se zády zakrytými výrazným černým pláštěm z látky, vytvořený s mimořádnou pozorností, s přísnou a precizní péčí, aby maximálně vynikl ve vaší sbírce, Iron Studios hrdě představuje svou sošku "Batman Unleashed Deluxe - DC Comics - Art Scale 1/10", která posouvá měřítko 1/10 na nový excelentní standard pro figurky v tomto poměru.

Batman Unleashed

Bruce Wayne jako dítě viděl své rodiče brutálně zavražděné v uličce zločinu v Gotham City. Traumatizován jejich smrtí zasvětil svůj život tomu, aby se stal největší zbraní proti zločinu na světě - Batmanem! Aby se stal dokonalým mstitelem, ukáznil Temný rytíř svou mysl i tělo, aby dosáhl vrcholu duševní a fyzické převahy v neúnavné honbě za spravedlností. Batman, kterého v roce 1939 stvořili Bob Kane a Bill Finger, nemá žádné nadlidské schopnosti, při svém křížovém tažení proti nejnebezpečnějším a nejšílenějším padouchům Gothamu využívá pouze svůj intelekt, vyšetřovací schopnosti, technologie a dobře připravenou fyzičku.
 

Parametry sošky:
- Limitovaná edice
- Ručně malovaná
- Inspirováno původní předlohou
- Vyrobeno z umělého kamene (polystone)

Měřítko: 1/10

Rozměry produktu: 24 x 20,5 x 19 cm 

Hmotnost:  1,8 kg
 

IRON STUDIOS - Legendy v oboru

IRON STUDIOS vznikli v roce 2012 v brazilském São Paulo. Od té doby tahle šikovná kreativní parta vytváří sběratelské figurky, které jsou vyladěné do posledního detailu. Na designu figurek se podílí věhlasní umělci, jako například komiksový autor Ivan Reis. V poslední době se firma snaží rozšířit produktovou nabídku. Jásat tak mohou fanoušci Marvelu, DC, Hvězdných válek, Krotitelů duchů nebo Jurského parku. Zkrátka všichni milovníci soudobé i klasické popkultury.

Cronologia dei prezzi

20 ott 2022
343,63 €

fabbricante

Iron Studios