Iron Studios Ahsoka Tano Legacy Replica 1/4 The Mandalorian

Ahsoka Tano Legacy Replica 1/4 The Mandalorian


Pro objednání této figury je třeba domluvit individuálně dopravu přes info@jabadaba.cz

Na schodech, které připomínají starobylé ruiny na lesní planetě Corvus, stojí bojovnice. Tuto bojovnici vycvičil v učení Jedi Anakin Skywalker, než se stal sithským lordem Darth Vaderem. Na základě mnoha žádostí fanoušků a sběratelů představuje Iron Studios impozantní sochu "Ahsoka Tano - Mandalorian - Legacy Replica 1/4", která drží dva meče různých velikostí a je připravena čelit každé výzvě. Soška rozšiřuje sbírku legendárních postav pocházejících z vesmíru vytvořeného Georgem Lucasem.

Ahsoka byla do kánonu ságy Star Wars zařazena v roce 2008 v animovaném seriálu "Star Wars: Klonové války", který vytvořili George Lucas a Dave Filoni. Rebelka, charismatická a impulzivní, se prosadila ve fanouškovském prostředí a vysloužila si hostování v knihách, komiksech a v animovaném seriálu Star Wars Rebels z roku 2014. Pochází z planety Shili a stejně jako mistr Shaak Ti z Rady Jediů patří k lidu zvanému Togrutas, rozumnému humanoidnímu druhu známému barevnými odstíny pleti, montraly (duté rohy s hroty) místo vlasů a bílými pigmentovými skvrnami na obličeji. V díle "Jediové", třinácté kapitole druhé série seriálu Mandalorian, se objevuje jako dospělá a v hraném filmu, hraje ji Rosario Dawson. Postava prožije velká dobrodružství v již ohlášeném vlastním seriálu. V této epizodě bojuje po boku Manda proti imperiálnímu správci Morganu Elsbethovi a jeho despotické vládě nad obyvateli Calodanu.

Soška je věrně napodobena do nejmenších detailů, od kostýmu, realistického pohybu pláště až po rysy herečky Rosario Dawson, a má navíc pár rukou. Tento fantastický kousek od Iron Studios, který je již k dispozici k předobjednání, rozšiřuje kolekci Legacy Replica 1/4 odvozenou od seriálu, v níž budou i další postavy jako Din Djarin (Mando), Grogu (Baby Yoda), Luke Skywalker a R2-D2. V budoucnu přibudou další legendární protagonisté ságy z předaleké galaxie...



Parametry sošky:
- Limitovaná edice
- Ručně malovaná
- Inspirováno původní předlohou
- Vyrobeno z umělého kamene (polystone)

Měřítko: 1/4

Rozměry produktu: 64 x 37 x 41 cm 

Hmotnost:  8,2 kg
 

IRON STUDIOS - Legendy v oboru

IRON STUDIOS vznikli v roce 2012 v brazilském São Paulo. Od té doby tahle šikovná kreativní parta vytváří sběratelské figurky, které jsou vyladěné do posledního detailu. Na designu figurek se podílí věhlasní umělci, jako například komiksový autor Ivan Reis. V poslední době se firma snaží rozšířit produktovou nabídku. Jásat tak mohou fanoušci Marvelu, DC, Hvězdných válek, Krotitelů duchů nebo Jurského parku. Zkrátka všichni milovníci soudobé i klasické popkultury.





 

Cronologia dei prezzi

20 ott 2022
1.403,59 €

fabbricante

Iron Studios