Iron Studios Darth Vader Deluxe BDS Art Scale 1/10Star Wars Rogue One

Nejoblíbenější a nejobávanější Lord Sith v akci v nové soše od Iron Studios!

Nemilosrdná postava v černém brnění, poháněná bolestí, hořkostí a nenávistí, která ho přivedla k temné straně Síly, kráčí jednou z úzkých chodeb povstalecké lodi Profundity a hledá ukradené imperiální plány, přičemž se ho marně snaží zastavit malá skupinka povstaleckých vojáků. Za použití moci Síly smutným způsobem zaťatou levou pěstí udusí jednoho z vojáků a zvedne ho do vzduchu, zatímco pohyby svého červeného světelného meče odráží střely z blasterových zbraní ostatních vojáků. Jednu z nejpamátnějších scén celé ságy Star Wars, představenou na konci filmu "Rogue One: A Star Wars Story", která dojala a ovlivnila fanoušky v kinech po celém světě, nyní ztvárňuje Iron Studios, nyní se svou celosvětovou licencí, v sošce "Darth Vader BDS - Rogue One: A Star Wars Story - Art Scale 1/10", kde je obávaný Lord Sith vidět v akci jako nikdy předtím.

Darth Vader

Film Rogue One: A Star Wars Story, který se odehrává mezi událostmi viděnými ve filmech "Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů" a "Star Wars: Epizoda IV: Nová naděje", vypráví příběh o tom, jak se malé a odvážné skupině z Povstalecké aliance vedené seržantkou Jyn Erso a kapitánem Cassianem Andorem podařilo ukrást konstrukční plány nejmocnější imperiální zbraně zvané Hvězda smrti, což povstalcům umožnilo identifikovat slabé místo na stanici pro likvidaci planet a dalo šanci na rozhodující vítězství proti Impériu. Ve filmu se znovu objevuje obávaný druhý velitel impéria - lord Sithů, který dohlíží na poslední kroky projektu a testuje bojovou stanici - Hvězdu smrti. Nakonec osobně zasáhne, aby získal zpět plány konstrukce zbraně, které s úspěchem ukradli povstalci.
 

Parametry sošky:
- Limitovaná edice
- Ručně malovaná
- Inspirováno původní předlohou
- Vyrobeno z umělého kamene (polystone)

Měřítko: 1/10

Rozměry produktu: 24 x 27 x 24 cm 

Hmotnost:  1 kg
 

IRON STUDIOS - Legendy v oboru

IRON STUDIOS vznikli v roce 2012 v brazilském São Paulo. Od té doby tahle šikovná kreativní parta vytváří sběratelské figurky, které jsou vyladěné do posledního detailu. Na designu figurek se podílí věhlasní umělci, jako například komiksový autor Ivan Reis. V poslední době se firma snaží rozšířit produktovou nabídku. Jásat tak mohou fanoušci Marvelu, DC, Hvězdných válek, Krotitelů duchů nebo Jurského parku. Zkrátka všichni milovníci soudobé i klasické popkultury.

Cronologia dei prezzi

20 ott 2022
444,48 €

fabbricante

Iron Studios