Iron Studios Luke Skywalker, R2-D2 and Grougu Legacy Replica 1/4 The Mandalorian

Luke Skywalker, R2-D2 and Grogu - Legacy Replica 1/4 - The Mandalorian

Podle jedné z nejpamátnějších a nejikoničtějších scén ze závěrečné epizody druhé série seriálu Mandalorian představuje Iron Studios sošku "Luke Skywalker, R2-D2 a Grogu - Legacy Replica 1/4 - The Mandalorian", v níž se spojily tři nejdůležitější a nejoblíbenější postavy ze ságy Star Wars.

Po boku svého starého droida, parťáka v mnoha dobrodružstvích a bitvách, nese impozantní postava oblečená celá v černém v pravé ruce malé dítě jménem Grogu, které vypadá jako jeho starý učitel Yoda a má silné spojení se Sílou. Vše nasvědčuje tomu, že mocný mistr Jedi odpověděl na volání malé bytosti, kterou fanoušci láskyplně nazývají Baby Yoda, která nyní provází jako učedník svého nového opatrovníka.  

Luke Skywalker

Luke Skywalker (Mark Hamill), hlavní hrdina původní trilogie Hvězdných válek, byl vychován svým strýcem a tetou na planetě Tatooine. Po zavraždění svých opatrovníků imperiálními vojáky se stal učedníkem starého mistra Jedi Obi-Wana Kenobiho. Skywalker se poté vydává na misi, jejímž cílem je zachránit princeznu Leiu, kterou unesl sithský lord Darth Vader.
Luke se poté připojil k Alianci rebelů v boji proti Impériu a později zjistil, že Leia je jeho sestra-dvojče, od které byl jako dítě oddělen, a Darth Vader je jeho otec Anakin Skywalker, který se přidal k Temné straně Síly. Po dokončení výcviku u mistra Yody, který sehrál klíčovou roli při porážce zlého císaře Palpatina a pádu jeho Impéria, se Luke snaží vytvořit nový řád Jedi.

Grogu

Grogu sedí na vrcholu Vidoucího kamene, používá Sílu a dostává se do meditativního stavu. V tomto stavu vyšle telepaticky zprávu, kterou Skywalker přijme. Díky telepatickému signálu se Jedi objeví v rozhodující chvíli, aby zachránili dítě, které bylo zajato imperiálním důstojníkem Moffem Gideonem. Luke Skywalker se utkal s celou četou droidů Temných vojáků a porazil je, čímž se stal novým ochráncem dítěte, které mu předal jeho bývalý opatrovník Din Djarin (Mando).

R2-D2

Spolu se svým majitelem se v sedmi filmech ságy Hvězdné války objevuje i malý astromechanický robot droid R2-D2, který je jednou z hlavních postav série a v minulosti spolupracoval s Anakinem Skywalkerem. Byl zodpovědný za předání plánů Hvězdy smrti povstalcům a díky těmto informacím se jim podařilo tuto imperiální zbraň zničit. V osmdesátých letech si robot zahrál ve vlastním animovaném seriálu Droidi, objevil se v Klonových válkách a Rebelech a nyní i v Mandalorianovi. Jedná se o první sošku R2-D2 vyrobenou společností Iron Studios a obsahuje světelné a zvukové funkce. 



Parametry sošky:
- Limitovaná edice
- Ručně malovaná
- Inspirováno původní předlohou
- Vyrobeno z umělého kamene (polystone)

Měřítko: 1/4

Rozměry produktu: 54 x 42 x 31 cm 

Hmotnost: 6 kg

IRON STUDIOS - Legendy v oboru

IRON STUDIOS vznikli v roce 2012 v brazilském São Paulo. Od té doby tahle šikovná kreativní parta vytváří sběratelské figurky, které jsou vyladěné do posledního detailu. Na designu figurek se podílí věhlasní umělci, jako například komiksový autor Ivan Reis. V poslední době se firma snaží rozšířit produktovou nabídku. Jásat tak mohou fanoušci Marvelu, DC, Hvězdných válek, Krotitelů duchů nebo Jurského parku. Zkrátka všichni milovníci soudobé i klasické popkultury.

Cronologia dei prezzi

20 ott 2022
1.724,41 €

fabbricante

Iron Studios