Iron Studios Darth Maul BDS Art Scale 1/10 Star Wars

Darth Maul ve své klasické soubojové póze dostane sošku od Iron Studios!

V paláci Theed na planetě Naboo používá temný dathomirský sithský válečník se všemi svými schopnostmi formu VII, známou také jako Juyo, popisovanou jako nejkrutější bojovou formu se světelným mečem. Když k tomu přidal své znalosti a disciplínu mistra v Teräs Käsi, smrtícím a mystickém bojovém umění známém v celé galaxii svou smrtící silou, stal se jedním z nejúčinnějších a nejsmrtonosnějších zabijáků mezi sithskými lordy.

Inspirován ikonickou bojovou scénou z filmu Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba, kde se postaví mistru Jedi Qui-Gon Jinnovi a jeho padawanskému učedníkovi Obi-Wanu Kenobimu se svým dvoubřitým světelným mečem, představuje Iron Studios, nyní se svou celosvětovou licencí, sošku "Darth Maul BDS - Star Wars - Art Scale 1/10". 
Nad detailním dioramatickým podstavcem, který odkazuje na technologickou scenérii elektrárny na Naboo, jeho výrazné rysy obličeje zuřivě skřípající zuby, veškerý pohyb z jeho pózy a textury v obleku jsou dokonale ztvárněny v této fantastické figurce, která nepochybně všem fanouškům okamžitě připomene hudební skladbu Duel of the Fates od skladatele Johna Williamse.

Darth Maul

Rodák z planety Dathomir a největší zabrakský válečník Darth Maul, kterého sithský lord Darth Sidious naverboval jako učedníka a použil jako nástroj proti Republice a Jediům, při svém prvním vystoupení odhalil existenci řádu sithských lordů, který byl předtím považován za zaniklý, když se v krátkém souboji na Tatooinu utkal s mistrem Jedi Qui-Gon Jinnem. Když následoval královnu Padmé Amidalu na planetu Naboo, Maul se nakonec znovu setkal s Qui-Gon Jinnem a jeho učedníkem Obi-Wanem Kenobim a všichni spolu bojovali. Darth Maulovi se podařilo Qui-Gona zabít, ale Obi-Wan světelným mečem rozpůlil Maulovo tělo a ten spadl do reaktorové jámy. 
Všichni si mysleli, že je Maul mrtvý, ale Maul se pomocí Síly dostal k ventilačnímu otvoru a skončil v kontejneru na odpadky, který ho přenesl na Lotho Minor, odpadkový svět ve Vnějším prstenci. Pomocí svých schopností z temné strany Síly si vytvořil šest robotických nohou a leží na zemi, šílí vztekem a hanbou za to, co se mu stalo, ale žije díky nenávisti ke Kenobimu a svému starému mistrovi. Jeho bratr, Divoký Opress, ho zachránil a odvezl zpět na Dathomir. Když tam dorazil, byla mu obnovena mysl a dostal nové mechanické nohy. Po mnoha konfliktech a velkých bitvách při vzestupu Impéria se nakonec definitivně utkal s Obi-Wanem.

Parametry sošky:
- Limitovaná edice
- Ručně malovaná
- Inspirováno původní předlohou
- Vyrobeno z umělého kamene (polystone)

Měřítko: 1/10

Rozměry produktu: 19,5 x 22 x 20 cm 

Hmotnost:  800 g
 

IRON STUDIOS - Legendy v oboru

IRON STUDIOS vznikli v roce 2012 v brazilském São Paulo. Od té doby tahle šikovná kreativní parta vytváří sběratelské figurky, které jsou vyladěné do posledního detailu. Na designu figurek se podílí věhlasní umělci, jako například komiksový autor Ivan Reis. V poslední době se firma snaží rozšířit produktovou nabídku. Jásat tak mohou fanoušci Marvelu, DC, Hvězdných válek, Krotitelů duchů nebo Jurského parku. Zkrátka všichni milovníci soudobé i klasické popkultury.

Cronologia dei prezzi

22 dic 2022
303,20 €

fabbricante

Iron Studios