Iron Studios Obi-Wan and Young Leia Deluxe Art Scale 1/10 Star Wars

Mistr Jedi a malá princezna v jedinečné soše od Iron Studios!

Chaotickými ulicemi planety Daiyu, pod světly vysokých budov, světelných nápisů a očima žoldáků a neúprosných agentů Galaktického impéria, riskuje bývalý statečný mistr Jedi, že opustí svou anonymitu, aby za každou cenu splnil svůj úkol zachránit mladou princeznu z planety Alderaan a dostat ji v bezpečí zpět k jejímu pěstounovi. Po záchraně a získání důvěry neohrožené a nebojácné dívky, kdy ona po jeho boku v zeleném plášti přináší v jedné ruce svého malého droida jménem Lola a on je ve střehu a používá plášť s kapucí, aby skryl svou identitu, oba hledají únikovou cestu, aby splnili svůj úkol.
Přímo ze spin-off seriálu Star Wars, který vyšel na streamovací službě Disney+ v roce 2022, představuje Iron Studios svou dioramatickou sošku "Obi-Wan and Young Leia Deluxe- Obi-Wan Kenobi - Art Scale 1/10", s hrdinou Jedi, mistrem Anakina Skywalkera, vedle jeho chráněnky, dcery jeho bývalého učedníka.

Obi-Wan a malá Leia

Po vzestupu Impéria a proměně Anakina Skywalkera v sithského lorda Dartha Vadera vzal Obi-Wan Kenobi jedno z Anakinových dvojčat, Luka, aniž by Anakin věděl o jejich existenci, na pouštní planetu Tatooine, kde ho zanechal v péči jeho strýců, zatímco o Lukovu sestru Leiu se staral alderaanský místokrál Bail Organa, aby oba ochránil a zabránil jim vydat se temnou cestou, kterou se vydal jejich otec. Přijal pseudonym Ben Kenobi a zůstal ve vyhnanství na Tatooinu, aby chránil Luka, zatímco Leia byla vychovávána jako Bailova dcera a princezna alderaanského královského rodu. Darth Vader, posedlý touhou najít svého starého mistra a pomstít se mu, pověřil své agenty Inkvizitory, skupinu lovců a bývalých Jediů, kteří se vzdali temné straně Síly, aby Obi-Wana našli. Aby přilákal Kenobiho, agent známý jako Třetí sestra zosnoval a zorganizoval únos Leiy, když jí bylo deset let, na Alderaan, protože měl podezření na přátelské pouto mezi Bailem a Obi-Wanem. Po vystopování žoldáka, který Leiu unesl, Bail informoval Kenobiho, který se vydal na planetu Daiyu, aby ji zachránil. Při útěku s malou princeznou si v tomto dobrodružství vytvořili silné přátelské pouto, které je od té doby spojovalo v boji proti Impériu.

Parametry sošky:
- Limitovaná edice
- Ručně malovaná
- Inspirováno původní předlohou
- Vyrobeno z umělého kamene (polystone)

Měřítko: 1/10

Rozměry produktu: 20,4 x 16,4 x 15,4 cm 

Hmotnost:  800 g
 

IRON STUDIOS - Legendy v oboru

IRON STUDIOS vznikli v roce 2012 v brazilském São Paulo. Od té doby tahle šikovná kreativní parta vytváří sběratelské figurky, které jsou vyladěné do posledního detailu. Na designu figurek se podílí věhlasní umělci, jako například komiksový autor Ivan Reis. V poslední době se firma snaží rozšířit produktovou nabídku. Jásat tak mohou fanoušci Marvelu, DC, Hvězdných válek, Krotitelů duchů nebo Jurského parku. Zkrátka všichni milovníci soudobé i klasické popkultury.

Cronologia dei prezzi

23 dic 2022
343,63 €

fabbricante

Iron Studios