Iron Studios Hawkman Art Scale 1/10 Black Adam

Okřídlený šampion JSA debutuje ve filmu Black Adam a dostane sošku od Iron Studios!

Okřídlený šampion spravedlnosti s velkými zlatými a červenými křídly, která se mu rozevírají z obleku tvořeného několika pruty, jež simulují jeho peří, chrání ho a umožňují mu létat vysokou rychlostí, vzlétá poháněn brněním vyrobeným z N-tého kovu, vzácného a exotického minerálu, který umožňuje jeho obleku vzdorovat gravitaci. V ruce třímá ostnatý palcát obdařený n-tou silou pro mise, který dokáže oslabit jeho nepřátele, aniž by je skutečně zabil, a v levé paži si nese zlatý štít se svým symbolem ve tvaru hlavy dravého ptáka uprostřed, jako doplněk svého obleku vlastní okřídlenou přilbu se zlatou texturou po celém obvodu, která kromě toho, že ho chrání, také udržuje jeho identitu.
Nad dioramatickým podstavcem, kde se staroegyptské ruiny napojují na kovové plošiny, představuje Iron Studios svou sochu "Hawkman BDS - Black Adam -Art Scale 1/10" s ušlechtilým a zkušeným vůdcem Společnosti spravedlnosti v DCEU (DC Extended Universe).

Hawkman

Carter Hall, který žije jako reinkarnace egyptského prince Chufua, se chová jako hrdina Hawkman, který působí hrůzu svým nepřátelům a je ochoten chránit lidské životy za každou cenu, bez ohledu na špatnost člověka. Hrdina s vážnou povahou, se silným smyslem pro morálku, který v minulosti spolu s mocným čarodějem známým jako Dr. Fate a hrdinou zvaným Atom založil Společnost spravedlnosti, skupinu hrdinů vytvořenou na obranu světa. Skupina se z neznámých důvodů rozpadla a vydala se samostatnou cestou, zatímco Hawkman pokračoval ve své práci mstitele. Hall, působící jako archeolog a muzejní kurátor, předpověděl pomocí artefaktu v muzeu svatého Rocha bezprostřední hrozbu, a tak viděl potřebu reaktivovat svou starou skupinu. Shromáždil rekruty, jako byl mladý hrdina Cyclone a synovec jeho starého spojence Atoma, známý jako Atom Smasher, a Carter naplnil svůj osud tím, že se svým starým přítelem Kentem Nelsonem, Dr. Fateem, znovu založil Společnost spravedlnosti. Hawkman, který vštěpuje mladším členům své dlouholeté znalosti a zkušenosti, bojuje za ochranu globální stability a nedovolí, aby mu v dosažení jeho cíle zabránil kdokoli, dokonce ani mocný Black Adam.

Parametry sošky:
- Limitovaná edice
- Ručně malovaná
- Inspirováno původní předlohou
- Vyrobeno z umělého kamene (polystone)

Měřítko: 1/10

Rozměry produktu: 36,1 x 34,1 x 20,7 cm 

Hmotnost:  1,3 kg
 

IRON STUDIOS - Legendy v oboru

IRON STUDIOS vznikli v roce 2012 v brazilském São Paulo. Od té doby tahle šikovná kreativní parta vytváří sběratelské figurky, které jsou vyladěné do posledního detailu. Na designu figurek se podílí věhlasní umělci, jako například komiksový autor Ivan Reis. V poslední době se firma snaží rozšířit produktovou nabídku. Jásat tak mohou fanoušci Marvelu, DC, Hvězdných válek, Krotitelů duchů nebo Jurského parku. Zkrátka všichni milovníci soudobé i klasické popkultury.

Cronologia dei prezzi

23 dic 2022
480,85 €

fabbricante

Iron Studios