Iron Studios Possessed Regan McNeil Deluxe Art Scale 1/10 The Exorcist

Děsivá Regan z filmu Vymítač ďábla v nové sošce od Iron Studios!

Uvězněná ve svém pokoji ve velkém domě v Georgetownu, historické čtvrti na severozápadě Washingtonu v USA, nad starou manželskou postelí s polstrovanými čely, které chrání její obyvatele, posedne démonická zlá bytost tělo dospívající dívky a fyzicky ji zdeformuje, přičemž její tělo je pokryto ranami. Sedí se zlomyslným a nelidským výrazem a jediné, co si ďábelský duch, který žije v jejím těle, přeje, je způsobit smrt svého nevinného hostitele.
Iron Studios představuje svou sošku “Possessed Regan McNeil Deluxe - The Exorcist - Art Scale 1/10” s posedlou hlavní hrdinkou z filmu "Vymítač ďábla", který je mnohými považován za nejděsivější film všech dob a který slaví 50 let od svého natočení, kdy v mnoha generacích vyvolal záchvěvy strachu a hrůzy.

Posedlá Regan McNeil

Regan McNeilová, dcera slavné hollywoodské herečky, je dvanáctiletá dívka, která je veselá, plachá a oddaná své matce, dokud se u ní nezačnou projevovat podivné změny nálad a agresivní postoje, často nadává a na svůj věk se chová rozhodně nenormálně. Byla odvezena k mnoha lékařům a podrobena několika lékařským vyšetřením, aniž by se dospělo k definitivní diagnóze. Při hodnocení psychiatrem v hypnóze lékař nadhodí možnost, že je posedlá démonem. Poté, co se její matka stane svědkem nevysvětlitelných událostí, vyhledá pomoc kněze Damiana Karrase, který vystudoval psychologii a zpočátku se zdá, že se zdráhá schválit exorcismus. Po posouzení a shlédnutí dalších paranormálních jevů však vyhledá pomoc a dohled zkušenějšího kněze. Na pomoc mu pak přichází kněz Lankester Merrin, čímž začíná dlouhý boj mezi démonem jménem Pazuzu, který Regan ovládá, a knězem Karrasem o dívčin život.
Film Vymítač ďábla z roku 1973, natočený podle románu Williama Petera Blattyho, který je zároveň autorem předlohy, v režii Williama Friedkina, byl prvním hororem nominovaným na Oscara za nejlepší film a způsobil obrovský, nebývalý ohlas u diváků i kritiky a výrazně ovlivnil podobu popkultury. Regan se stal ikonou hororových filmů a měl hlavní vliv na další filmy, které zobrazovaly posedlost démony.

Parametry sošky:
- Limitovaná edice
- Ručně malovaná
- Inspirováno původní předlohou
- Vyrobeno z umělého kamene (polystone)

Měřítko: 1/10

Rozměry produktu: 14,4 x 22,1 x 24,3 cm 

Hmotnost:  1,5 kg
 

IRON STUDIOS - Legendy v oboru

IRON STUDIOS vznikli v roce 2012 v brazilském São Paulo. Od té doby tahle šikovná kreativní parta vytváří sběratelské figurky, které jsou vyladěné do posledního detailu. Na designu figurek se podílí věhlasní umělci, jako například komiksový autor Ivan Reis. V poslední době se firma snaží rozšířit produktovou nabídku. Jásat tak mohou fanoušci Marvelu, DC, Hvězdných válek, Krotitelů duchů nebo Jurského parku. Zkrátka všichni milovníci soudobé i klasické popkultury.

Cronologia dei prezzi

23 dic 2022
343,63 €

fabbricante

Iron Studios