Iron Studios Mosasaurus Icons Jurassic World

Kolosální mořský predátor z Jurského světa má svou sochu v řadě Icons od Iron Studios!

Icons je nejnovější řada Iron Studios, kterou tvoří sochy nejznámějších dinosaurů z Jurského parku a Jurského světa v miniaturách na stylizovaných podstavcích s logem filmu, které jsou důkladně propracované do stejných realistických detailů anatomie a malby jako sochy ve větším měřítku. Nová kolekce, která rozšíří řady sběratelů, přináší cenově i prostorově dostupný a úsporný formát, který zaujme bohatstvím detailů a standardem kvality a dokonalosti, jež jsou ochrannou známkou Iron Studios.

Mosasaurus

Při testování prototypu analyzátoru železa našli výzkumníci společnosti InGen fragmenty DNA u nedávno objeveného druhu. Dr. Henry Wu věřil, že jediným způsobem, jak znovu vytvořit vodní organismy bez extrakce krve z komárů uvězněných v jantaru, bude prototyp analyzátoru, a úspěšně se mu podařilo znovu vytvořit vodního obra se silou kousnutí větší než T-Rex. Žil v bazénu se třemi miliony litrů vody v dinosauřím parku Jurský svět, kde ho návštěvníci mohli vidět, jak se krmí žraloky v jakési vodní show, nebo prostřednictvím akvária pod lagunou známého jako Podvodní observatoř.
Iron Studios přináší fanouškům a sběratelům možnost představit si jej ve své sbírce se soškou "Mosasaurus - Jurassic World - Icons", která odhaluje tohoto prehistorického mořského titána v celé jeho velikosti, vynořujícího se nad vlnami a lapajícího svými gigantickými čelistmi jednu ze svých oblíbených kořistí, obrovského bílého žraloka.

Parametry sošky:
- Limitovaná edice
- Ručně malovaná
- Inspirováno původní předlohou
- Vyrobeno z umělého kamene (polystone)

Měřítko: Icons

Rozměry produktu: 16 x 30 x 16 cm 

Hmotnost:  1,7 kg
 

IRON STUDIOS - Legendy v oboru

IRON STUDIOS vznikli v roce 2012 v brazilském São Paulo. Od té doby tahle šikovná kreativní parta vytváří sběratelské figurky, které jsou vyladěné do posledního detailu. Na designu figurek se podílí věhlasní umělci, jako například komiksový autor Ivan Reis. V poslední době se firma snaží rozšířit produktovou nabídku. Jásat tak mohou fanoušci Marvelu, DC, Hvězdných válek, Krotitelů duchů nebo Jurského parku. Zkrátka všichni milovníci soudobé i klasické popkultury.

Cronologia dei prezzi

23 dic 2022
343,60 €

fabbricante

Iron Studios