Iron Studios Sentinel #3 BDS Art Scale 1/10 X-Men

Sentinel #3 BDS Art Scale 1/10 - Marvel Comics

Najít a zničit

Sentinely stvořil vědec Bolivar Trask a jsou to obří roboti, kteří jsou sestrojeni k odchytu či likvidaci mutantů. Patří k největším hrozbám, kterým kdy X-Meni ve vesmíru Marvelu čelili, a mají schopnost přizpůsobit se schopnostem svých cílů. Používají je nejrůznější padouši, skupiny a vlády a Sentinely mají na svědomí smrt tisíců mutantů v jejich dráze.

V komiksech z 90. let 20. století v "Báječných X-Menech" č. 273 příběh rozdělil skupinu na dva týmy, Modrý a Zlatý, a tak "X-Meni č. 1" Chrise Claremonta a Jima Leeho představili Zlatý tým vedený Storm.
Sentinel # 3 BDS Art Scale 1/10 - Marvel Comics od Iron Studios představuje jednoho ze Sentinelů s jednou nohou zmraženou hrdinou v konfrontaci se členy zlatého týmu X-Menů, jako by už měl po odchodu ze stránek komiksu. 

Specifikace:
- Limitovaná edice
- Inspirováno původní předlohou
- Vyrobeno z umělého kamene (polystone)
- Ručně malováno

Měřítko: 1/10

Rozměry produktu: 77 x 67 x 70 cm 

Hmotnost: 30 kg

IRON STUDIOS - Legendy v oboru

IRON STUDIOS vznikli v roce 2012 v brazilském São Paulo. Od té doby tahle šikovná kreativní parta vytváří sběratelské figurky, které jsou vyladěné do posledního detailu. Na designu figurek se podílí věhlasní umělci, jako například komiksový autor Ivan Reis. V poslední době se firma snaží rozšířit produktovou nabídku. Jásat tak mohou fanoušci Marvelu, DC, Hvězdných válek, Krotitelů duchů nebo Jurského parku. Zkrátka všichni milovníci soudobé i klasické popkultury.

Cronologia dei prezzi

▲66.7%
27 mag 2023
1.202,68 €
▲66.7%
18 mar 2023
1.202,68 €

fabbricante

Iron Studios