Iron Studios Beast Man BDS Art Scale 1/10 Mastersof the Universe

Nejdivočejší padouch z Eternie v nové sošce od Iron Studios!

Zvířecí přisluhovač nechvalně proslulého čarodějného pána Hadí hory s prásknutím dlouhého biče, způsobeného pohybem vzduchu schopným prolomit zvukovou bariéru, brutálně manipuluje s nejobávanějšími a nejnebezpečnějšími tvory ze své planety proti svým protivníkům. Neméně hrozivý než šelmy, kterým velí, nad podstavcem přírodní skalní vyvýšeniny porostlé mechy a kořeny, divoký žoldák s oranžovou kůží a srstí, oděný v červeném hrudním plátu s chráničem ruky, vrčí a odhaluje tesáky jako dravec připravený k útoku. Společnost Iron Studios tak přidává síly zlým bojovníkům z Eternie ve své řadě MOTU a představuje sošku "Beast Man BDS - Masters of the Universe -Art Scale 1/10" se Skeletorovou divokou pravou rukou.

Beast Man

Superpadouch Beast Man, jeden z nejvěrnějších a nejoddanějších Skeletorových stoupenců, ačkoli je často podceňován a stává se terčem Skeletorova hněvu, když se jeho plány zvrtnou, je jednou z prvních a nejoblíbenějších postav vytvořených v sérii Masters of the Universe. Hrubý a někdy hloupý, ale také lstivý k dosažení svých cílů, má kromě nadlidské síly schopnost ovládat mnoho divokých zvířat, z nichž většina jsou šelmy a monstra. Mezi různými příběhy o původu, které byly pro tuto postavu ve franšíze vytvořeny, jeden z nejpopulárnějších v jeho životopise vypráví, že jeho původní jméno bylo Raqquill Rqazz, padouch, který se poté, co byl vykázán svým lidem pocházejícím z Vine Jungle, nebezpečné a divoké oblasti na světlé polokouli Eternie, přidal k tehdy mladému dobyvateli a alchymistovi Keldorovi (Skeletorovi) během bitvy na Berserkerských ostrovech a stal se jeho věrným přisluhovačem. Beast Man také často spolupracuje s Trap Jawem, dalším padoušským členem Evil Warriors podřízeným Skeletorovi.
 

Parametry sošky:
- Limitovaná edice
- Ručně malovaná
- Inspirováno původní předlohou
- Vyrobeno z umělého kamene (polystone)

Měřítko: 1/10

Rozměry produktu: 23 x 20 x 17 cm 

Hmotnost:  1 kg
 

IRON STUDIOS - Legendy v oboru

IRON STUDIOS vznikli v roce 2012 v brazilském São Paulo. Od té doby tahle šikovná kreativní parta vytváří sběratelské figurky, které jsou vyladěné do posledního detailu. Na designu figurek se podílí věhlasní umělci, jako například komiksový autor Ivan Reis. V poslední době se firma snaží rozšířit produktovou nabídku. Jásat tak mohou fanoušci Marvelu, DC, Hvězdných válek, Krotitelů duchů nebo Jurského parku. Zkrátka všichni milovníci soudobé i klasické popkultury.

Cronologia dei prezzi

27 apr 2023
323,42 €

fabbricante

Iron Studios