Yu-Gi-Oh 25th Anniversary Rarity Collection 2 Booster Box

YuGiOh 25th Anniversary Rarity Collection 2 Booster Box je box vydaný k 25. výročí Yu-Gi-Oh. Jedná se o celofoilový set, který obsahuje 79 nejpopulárnějších karet, které jsou k mání v 7 různých raritách. Každý box obsahuje 24 boosterů po 9 kartách. Celkem tak získáte 216 karet Yu-Gi-Oh.
Balení 25th Anniversary Rarity Collection II obsahují dvakrát více Ultra & Secret Rares v každém balení, což vám dává dvakrát více šancí na " luxury rares" v každém balení (Quarter Century Secret Rares, "Prismatic"-style Ultimate & Collector's Rares a Platinum Rares)!
Došlo k omezení balení, takže bude méně balíčků, které musíte otevřít, abyste získali stejný počet karet, které hledáte. (A díky dvojnásobnému počtu karet v balení by tentokrát měly přibližně dvě třetiny balení obsahovat alespoň jednu " luxury rare" a přibližně třetina by jich měla mít více než jednu. Tentokrát byste dokonce mohli získat až ŠEST " luxury rares" v jednom balení!).
Pokud vám unikla první Rarity Collection, tady je popis principu fungování: Každá karta v sadě je k dispozici ve všech raritách, přičemž jsou k dispozici tři "standardní" rarity ("super rare", "ultra rare", "secret rare") a čtyři speciální "luxury" rarity: Quarter Century Secret Rares (oslavující 25. výročí s tunou třpytu a logem s vodoznakem!), Platinum Secret Rares, "Prismatic" style Collector's Rares (dříve dostupné pouze v zámoří) a "Prismatic" style Ultimate Rares (se speciálním 3D lakem a donedávna dostupné rovněž pouze v zámoří).
Každý balíček obsahuje:
2x Secret Rare (u každého z nich je šance 1 ku 4, že bude upgradován na Platinum Secret Rare nebo Quarter Century Secret Rare)
4x Ultra Rares (každý s individuální šancí 1 ku 6, že bude upgradován na nový "Prismatic" styl Collector's Rare nebo nový "Prismatic" styl Ultimate Rare)
3x Super Rares
Všechny karty se liší od první Rarity Collection!Zde najdete pár informací o kartách, které to jsou:
Hard-to-Find karty jako Accesscode Talker a Magicians' Souls!
Silent Magician & Silent Swordsman, které jsou k dispozici poprvé po osmi letech! A právě včas na zbrusu nové "Silent" karty, které se objeví v dubnové booster sadě Legacy of Destruction.
Turnajové stálice jako Droll & Lock Bird a Ghost Ogre & Snow Rabbit, navíc Ghost Mourner & Moonlit Chill a Fantastical Dragon Phantazmay!
Vesmírné karty Field Spell z konkurenčních příběhových balíčků "Visas Starfrost": Všichni hráči se mohou těšit na nové karty: Primitive Planet Reichphobia, Primeval Planet Perlereino, Pressured Planet Wraitsoth a Peaceful Planet Calarium!
Variant art! "Motorkářská" verze I:P Masquerena a "divoká" verze Rescue Cat budou nyní k dispozici ve všech 7 různých raritách! Navíc Apollousa, Luk bohyně!
25th Anniversary Rarity Collection II je velkolepá all-foilová sada se 79 unikátními kartami, přičemž 2 karty v sadě jsou k dispozici také jako variantní art karty.Ať už jste sběratelé, nebo soutěžní duelanti, 25th Anniversary Rarity Collection II je plná karet, které si bude chtít pořídit každý!
Užijte si výročí Yu-Gi-Oh naplno a pořiďte další speciální produkty!


Voce con la stessa EAN

Cronologia dei prezzi

27 apr 2024
169,94 €

fabbricante

KONAMI