Segway Navimow i108E + 3x sada 12 nožov ZADARMO - Robotická kosačka

Bezdrôtová robotická kosačka Segway Navimow i108E
Virtuálne ohraničenie v mobilnej aplikácii
Automatické mapovanie záhrady pomocou technológie MapAssist
Presné navádzanie vďaka systému EFLS 2.0 kombinujúcemu GPS, RTK a umelú inteligenciu
Vysoká vodoodolnosť IP66 proti dažďu a postrekovačom
Extrémne tichá prevádzka iba 58 dB(A)
Vďaka výkonným motorom zvláda svahy so sklonom až 30 %
Jednoduché a intuitívne ovládanie cez mobilnú aplikáciu
Plynule nastaviteľná výška kosenia v rozsahu 20 – 60 mm
Revolučné bezdrôtové riešenie
Segway Navimow predstavuje prelomové bezdrôtové riešenie v podobe robotickej kosačky, ktorá nepotrebuje žiadnu kabeláž ani obvodový drôt. Namiesto toho využíva modernú satelitnú technológiu a virtuálne ohraničenie nastavené v mobilnej aplikácii. Tento bezdrôtový koncept umožňuje oveľa jednoduchšiu a rýchlejšiu inštaláciu bez nutnosti kladenia káblov. Ušetrí vám veľa času a ťažké práce s vytyčovaním hraníc pomocou fyzických káblov. Stačí len nainštalovať dobíjaciu stanicu a nastaviť virtuálne hranice v aplikácii.
Automatické mapovanie záhrady
Robotická kosačka Navimow je vybavená funkciou MapAssist, ktorá využíva umelú inteligenciu na automatické mapovanie záhrady. Stačí ju raz spustiť a Navimow sám identifikuje okraje trávnika, analyzuje jeho tvar a vytvorí presnú mapu celej plochy. Toto automatické mapovanie ušetrí veľa času s vytyčovaním hraníc a zameriavaním pozemku. Navimow si záhradu zmapuje sám.
Presné navádzanie vďaka systému EFLS
Na čo najpresnejšie určenie polohy kosačky Navimow sa stará inovatívny systém EFLS 2.0 (Exact Fusion Locating System), ktorý v sebe kombinuje satelitnú navigáciu, kamerový systém využívajúci počítačové videnie a umelú inteligenciu na rozpoznávanie okolia. Tento high-tech systém dokáže určiť polohu kosačky s presnosťou až na 1 cm. Vďaka tejto precíznej lokalizácii Navimow perfektne pokosí aj tie najzložitejšie trávniky.
Vysoká vodoodolnosť
Navimow má krytie IP66, čo znamená vysokú odolnosť proti vode, prachu a nečistotám. Nemusíte sa báť rosy, dažďa ani zapnutých zavlažovačov. Kosačka bez problémov prežije aj priame ostreky vodou. Vďaka tejto vodotesnosti ju navyše môžete veľmi ľahko umyť alebo očistiť od trávy alebo blata.
Extrémne tichá prevádzka
Kosačka Navimow produkuje pri práci minimálny hluk vďaka špičkovému tlmeniu vibrácií a kvalitným súčiastkam. Jej hlučnosť je uvádzaná iba 58 dB(A), čo je porovnateľné so šepotom. Navimow tak neruší ani najbližších susedov a vy ju môžete spúšťať kedykoľvek bez toho, aby ste sa báli hluku. Perfektná na nepretržitú prevádzku aj nočné kosenie.
Zvláda svahy až 30 %
Aj na svahu so sklonom až 30 % si poradí kosačka Navimow bez problémov. Je vybavená výkonnými motormi priamo v nábojoch kolies, ktoré poskytujú dostatok krútiaceho momentu aj na kosenie náročnejšieho terénu. Aj vďaka nízkemu ťažisku zvládne bezpečne pokosiť aj svahovité časti záhrady.
Intuitívne ovládanie
Bezdrôtovú kosačku Navimow môžete veľmi jednoducho ovládať cez mobilnú


Voce con la stessa EAN

Cronologia dei prezzi

5 mag 2024
1.329,00 €

fabbricante

Segway