Maso Here - Diviačí Biltong 50g

Na prípravu diviačieho biltongu sme spolupracovali s firmou Baroque, ktorá loví a spracováva divinu. Oni mäso ulovili a spracovali. My sme mäso nakrájali, okorenili, namarinovali a usušili. Výsledok naozaj stojí za to. Nielen, že má mäso skvelú divinnú chuť, ale krásne sa rozpadáva na jazyku.
Diviačie mäso, ktoré nájdete v našom balíku, pochádza z voľnej prírody. Je typické tým, že je veľmi lahodné a šťavnaté. Oproti bravčovému mäsu má výraznú chuť a vôňu. Mäso sa vďaka svojej výbornej štruktúre krásne rozplýva na jazyku. Jeho chuť ťažko k niečomu prirovnať, pretože je naozaj špecifická. Čo sa týka farby mäsa, tak má najbližšie k hovädziemu. Chuťovo to je ale úplne iná hitparáda.
O Baroque
Baroque je rodinná firma z Východných Čiech. Zameriavajú se na spracovávanie diviny, ktorú vykupujú priamo od tuzemských poľovníkov. Ich poslanie je prinášať výrobky s dôrazom na kvalitu a zdravie. Suroviny z polí, lesov, sadov a rybníkov si starostlivo vyberajú.
Na ich stránkach si môžete vybrať zo širokej ponuky diviačieho, jelenieho, dančieho alebo srnčieho mäsa. Vybrať si môžete pliecko, stehno, chrbát alebo sviečkovú. Mimo to ale ponúkajú aj poháre s diviačim tukom alebo paštétou. Na ich webe nájdete aj domáce chlebíčky alebo rôzne omáčky. Výber majú naozaj široký a každý milovník diviny si u nich určite príde na svoje. Naviac prevádzkujú ešte sieť reštaurácií a kaviarní, kde môžete ochutnať nielen špeciality z diviny.
Zloženie
Divina - diviačí chrbát (98 %), jablčný ocot, soľ, unikátna zmes korenia Maso Here, chilli. 
Nutričné hodnoty
Jedno 40 gramové balenie tohoto sušeného mäsa je vyrobené zo 120 gramov surového mäsa.
Počítáno na 100 g výrobku
Energetické hodnoty (kJ/kcal)
1533/453
Tuky
12 g
Nasýtené mastné kyseliny
6 g
Sacharidy
< 1 g
Cukor
0 g
Bielkoviny
69 g
Soľ
2 g

Historia cen

8 lut 2022
5,79 €

Producent

Maso Here