YUMI - měsíční kúra - Berry.en, 30 ks,YUMI - měsíční kúra - Berry.en, 30 ks

Výhodný balíček - 3x měsíční kúra YUMI
Balíček obsahuje:
3 ks měsíční kúry Berry.en YUMI
Plátěná taška zdarma
Koupit
 
YUMI - měsíční kúra
podporuje imunitní systém tvorbou zdravých bílých krvinek
přispívá ke správné funkci orgánů a krevního oběhu
pomáhá eliminovat zánětlivé procesy
podporuje normální činnost štítné žlázy
přispívá k hormonální rovnováze
působí příznivě na trávení a dodává pocit sytosti
Poznej svět Berry.En
O produktu:
Produkt YUMI od značky Berry.En je prémiovým doplňkem stravy. Obsahuje 250 mg výtažků z hnědé mořské řasy (Fucus vesiculosus), také známé jako kelp nebo česky chaluha bublinatá, která pochází z oceánských vod Norska a Kanady a její kvalita je přísně kontrolovaná. Tato řasa je bohatá na cennou látku fucoidan, antioxidanty, vlákninu, jód, zinek, draslík a vápník. Neobsahuje žádné umělé a konzervační látky, GMO, lepek ani laktózu.
Použití:
Gelové vitamíny YUMI pozitivně ovlivňují imunitu, trávicí, dýchací a močopohlavní systém. Jsou přínosné také při zánětlivých, virových, bakteriálních a alergických onemocněních. Jejich účinky ocení i lidé s hormonálními problémy, jelikož obsažená řasa podporuje přirozenou produkci hormonů, působí tak i na činnost štítné žlázy. Kúra YUMI je vhodná i při redukci váhy, dodává pocit sytosti a upravuje trávení.
Dávkování:
Doporučené dávkování je 1 balení gelu denně.
Informace o produktu:
Složení:
výtažek z hnědých řas (Fucus vesiculosus L.) 250 mg, voda, fruktóza, koncentrát z citronové šťávy, želírovací látky (moučka z guarových jader, xanthan), přírodní limetkové aroma
Dávkování:
1 balení gelu denně
Počet kusů v balení:
30
Upozornění:
Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Tento produkt slouží jako doplněk stravy. Doplňky stravy by neměly být používány jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí.
Info:
Produkty Berry.En neobsahují žádné konzervační látky, barviva, umělá aromata, umělá sladidla, lepek, laktózu, sacharózu (bílý cukr) ani žádné přísady, které obsahují geneticky upravené organismy (GMO) nebo jsou z nich vyrobeny.
  
Výživové hodnoty
denní dávka (25g)
RHP* denní dávky (25g)
na 100g
RHP* na 100g
Energetická hodnota:
67 kJ / 16 kcal
-
268 kJ / 64 kcal
-
Bílkoviny:


Nagrywanie z jednej EAN

Historia cen

18 kwi 2022
56,59 €

Producent

Berry.en