CAL+ - měsíční kúra - Berry.en, 30 ks,CAL+ - měsíční kúra - Berry.en, 30 ks

CAL+ - měsíční kúra
pomáhá udržovat zdravé kosti, klouby a zuby
pozitivní vliv na činnost svalů a nervů
přispívá k udržení normální hladiny energie
podporuje životní vitalitu při každodenních činnostech
Poznej svět Berry.En
O produktu:
CAL+ obsahuje vápník a hořčík v ideálním poměru 2:1 ve formě bioaktivního citrátu vápenatého a hořečnatého, které jsou pro tělo vysoce vstřebatelnými formami. Optimální ukládání a zužitkování vápníku v lidském těle se realizuje jen tehdy, když jsou k dispozici důležité stopové prvky a vitamíny. Proto CAL+ obsahuje také měď, mangan, selen, zinek, vitamin D3, vitamin K1, kyselinu listovou, vitamíny skupiny B a 100% přírodní vitamin C z aceroly. Gel má přírodní broskvovou chuť.
Použití:
Vápník i hořčík patří mezi esenciální minerály, které musíme přijímat ve stravě. Vápník je hlavní složkou kostí a zubů a je významný pro regulaci látkové výměny. Hořčík působí pozitivně na uvolnění svalů a aktivací množství enzymů hraje důležitou roli v mnoha tělesných funkcích včetně energetického metabolismu. Zvýšený přísun látek obsažených v CAL+ se doporučuje zejména jedincům, kteří pravidelně sportují, jsou často vystaveni fyzické či psychické námaze a stresu, jsou ve fázi růstu nebo v pokročilém věku.
Dávkování:
Doporučené dávkování je 1 balíček gelu denně.
Informace o produktu:
Složení:
Voda, isomaltulóza* (15 %), maltodextrin, koncentrát ze šťávy z aceroly, koncentrát z broskvové šťávy, citrát vápenatý, citrát hořečnatý, želírovací látky (xanthan, moučka z guarových jader), přírodní aroma, glukonát zinečnatý, vitamin B6, sulfát manganu, glukonát měďnatý, kyselina listová, vitamin K1, selenát sodný, vitamin D3, vitamin B12. *Isomaltulóza je zdrojem glukózy a fruktózy.
Dávkování:
1 balíček denně
Počet kusů v balení:
30
Upozornění:
Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Tento produkt slouží jako doplněk stravy. Doplňky stravy by neměly být používány jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí.
Info:
Produkty Berry.En neobsahují žádné konzervační látky, barviva, umělá aromata, umělá sladidla, lepek, laktózu, sacharózu (bílý cukr) ani žádné přísady, které obsahují geneticky upravené organismy (GMO) nebo jsou z nich vyrobeny.
 
Výživové hodnoty
denní dávka (25g)
RHP* denní dávky (25g)
na 100g
RHP* na 100g
Energetická hodnota:
105 kJ / 25 kcal
-
420 kJ / 100 kcal
-
Bílkoviny:
0,2 g
-
0,8 g
-
Tuky:


Nagrywanie z jednej EAN

Historia cen

18 kwi 2022
56,59 €

Producent

Berry.en