ThermoFit - Kompava, 60 kapsúl,ThermoFit - Kompava, 60 kapsúl

ThermoFit
pomáha s kontrolou telesnej hmotnosti
zvyšuje silu, výkon a efektivitu tréningu
predlžuje vytrvalosť
potláča únavu a nadmernú chuť k jedlu
osviežuje a stimuluje mozog
O produkte:
Termogénny spaľovač tukov obsahuje prírodnú formulu vysoko účinných a tukov spaľujúcich látok. Látky komplexne zvyšujú výkonnosť, zaisťujú pre telo potrebnú energiu a predlžujú vytrvalosť. ThermoFit dodáva energiu z vlastných zásob tela tým, že štiepi tukové bunky, ktoré sa premieňajú na energiu a vodu. Energiu telo využije a voda sa z tela vylúči von. Podporuje činnosť mozgu pri fyzickej aktivite a odstraňuje pocit únavy. Je vhodný aj pri dlhodobých cestách autom, kedy podporuje mentálnu bdelosť. Vďaka jeho pozitívnemu vplyvu na tvorbu telesného tepla, je vhodný aj v chladnom počasí na zahriatie a prekrvenie všetkých častí tela. ThermoFit je čisto naturálny produkt, bez syntetických látok a neobsahuje žiadnu látku zo Zoznamu zakázaných látok Svetového antidopingového kódexu.
ThermoFit obsahuje:
Citrus Aurantium (horký pomaranč) - obsahuje látku synefrín, ktorá je považovaná za 100 % prírodnú náhradu efedrínu bez vedľajších účinkov, pôsobí na metabolizmus tukov, čím prispieva k efektívnejšiemu spaľovaniu tukových buniek.
Kôra bielej vŕby (Cortex Salice) - podporuje spaľovanie tukových buniek.
Extrakt zo zeleného čaju - antioxidant, podporuje metabolizmus lipidov a povzbudzuje centrálny nervový systém a činnosť mozgu, čím dochádza k odstráneniu prejavov únavy.
Guggul steróny - (extrakt z indickej rastliny Commiphora mukul) - je účinný pri spaľovaní tukov a podporuje správnu metabolickú činnosť štiepenia tukov, podporuje správnu hladinu cholesterolu v krvi.
L-karnitín - prenáša mastné kyseliny priamo do mitochondrií, ktoré ich následne premieňajú na energiu, prispieva k využitiu tukov ako prednostného paliva pre svaly, znižuje tvorbu kyseliny mliečnej.
Prírodný kofeín - podporuje bdelosť a prispieva k oddialeniu pocitu únavy.
Chróm - prispieva k normálnemu metabolizmu makroživín a normálnej hladine glukózy v krvi, pravidelné užívanie pozitívne ovplyvňuje reguláciu chuti na sladké.
L-tyrozín - aminokyselina, ktorá je prekurzorom niekoľkých neurotransmiterov ako je napr. dopamín alebo noradrenalín, čo sú hormóny dôležité pre mentálne zdravie, jeho dostatočným množstvom v organizme klesá chuť do jedla, navyše podporuje správne fungovanie štítnej žľazy a tvorbu hormónov štítnej žľazy.
Naringin - najznámejší prírodný flavonoid sa nachádza v grepe, má antioxidačné účinky, podporuje elasticitu a pevnosť cievnych stien.
Selén - má antioxidačnú aktivitu a chráni bunky pred oxidačným stresom, prispieva k správnemu fungovaniu imunitného systému a k udržaniu zdravých nechtov a vlasov.
Použitie:
Kvalitný spaľovač môže byť pomocníkom nielen pri redukčných diétach s cieľom spáliť prebytočný tuk a znížiť chuť do jedla, ale aj na povzbudenie pri únave a psychickom vyčerpaní. V kombinácii s úpravou jedálnička a pravidelnou fyzickou aktivitou prispieva k spaľovaniu tukov, pomáha udržiavať a kontrolovať telesnú hmotnosť organizmu. Odporúčame užívať 30 minút pred fyzickou aktivitou.
Dávkovanie:
Prvé 3 dni 1 kapsula 2x denne (ráno alebo na poludnie), neskôr môžete dávkovanie zvýšiť na 2 kapsuly 2x denne. Užívajte pred jedlom, zapite dostatočným množstvom vody. Neužívajte po 16. hodine, môže spôsobiť problémy so zaspaním, kvôli zložkám podporujúcim mentálnu bdelosť.
 
Informácie o produkte:
Zloženie:
L-karnitín tartrát, prírodný kofeín, extrakt zelený čaj, extrakt z kôry z vŕby bielej, gugull steróny (Commiphora mukul-extrakt Myrhovník), extrakt citrus aurantium, L-tyrozín, naringin, chróm (pikolinát chromitý), selén (kvasničný selén) , želatínová kapsula, farbivo: oxid titaničitý.
Dávkovanie:
1-2 kapsule 2x denne
Počet kapsúl:
60
Upozornenie:
Tento produkt je doplnok stravy. Nie je vhodný pre osoby do 18 rokov, tehotné a dojčiace ženy, osoby s neznášanlivosťou aspirínu, osoby trpiace vysokým krvný tlakom, poruchou štítnej žľazy a chudokrvnosťou. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Nevystavujte priamemu slnečnému svetlu. Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C, v dobre uzavretom obale, mimo dosahu malých detí. Nepoužívajte ako náhradu pestrej stravy a zdravého životného štýlu.,ThermoFit
pomáha s kontrolou telesnej hmotnosti
zvyšuje silu, výkon a efektivitu tréningu
predlžuje vytrvalosť
potláča únavu a nadmernú chuť k jedlu
osviežuje a stimuluje mozog
O produkte:
Termogénny spaľovač tukov obsahuje prírodnú formulu vysoko účinných a tukov spaľujúcich látok. Látky komplexne zvyšujú výkonnosť, zaisťujú pre telo potrebnú energiu a predlžujú vytrvalosť. ThermoFit dodáva energiu z vlastných zásob tela tým, že štiepi tukové bunky, ktoré sa premieňajú na energiu a vodu. Energiu telo využije a voda sa z tela vylúči von. Podporuje činnosť mozgu pri fyzickej aktivite a odstraňuje pocit únavy. Je vhodný aj pri dlhodobých cestách autom, kedy podporuje mentálnu bdelosť. Vďaka jeho pozitívnemu vplyvu na tvorbu telesného tepla, je vhodný


Nagrywanie z jednej EAN

Historia cen

18 kwi 2022
18,49 €

Producent

KOMPAVA

Zobacz inne produkty Kompava ThermoFit 60 caps