Iron Studios Albus Dumbledore Deluxe Art Scale 1/10 Harry Potter

Iron Studios přinášejí sochu oblíbeného staršího čaroděje, ředitele Bradavic!

Na vrcholu věže, za dveřmi skrytými chrličem ve třetím patře západní části bradavického hradu, moudrý, starší a vysoký mistr s dlouhými vlasy a dlouhým plnovousem, jehož konce jsou svázány šedou nití, v šedé tunice míří svou nesmírně mocnou Bezovou hůlkou, jejímž je majitelem a pánem, známou také jako "Hůlka osudu". 

Ve své pracovně, na vrcholu malých schodů tvořených kamennými stupni postavenými na konci středověku, se ředitel školy čar a kouzel v Bradavicích majestátně představuje ve své soše " Albus Dumbledore Deluxe - Harry Potter - Art Scale 1/10" od Iron Studios, která je splněným přáním nesčetných fanoušků filmové ságy o Harrym Potterovi. 

Přes dioramatický podstavec přináší verze Deluxe mnoho prvků z ředitelovy kouzelnické pracovny, s totemem podpírajícím astronomický glóbus po jeho boku, klasickou vyřezávanou dřevěnou policí na zadní straně s částí jeho rozsáhlé knihovny a kouzelným Moudrým kloboukem na jejím vrcholu a malým stolkem s knihami.

Albus Brumbál

Albus Brumbál, mnohými považovaný za největšího čaroděje moderní doby, možná všech dob, byl stejně laskavý jako moudrý, choval se klidně a uvolněně a vyzařoval z něj klid a vyrovnanost, jen zřídka projevoval hněv nebo strach. Zakladatel a vůdce Fénixova řádu, tajného spolku zasvěceného boji proti zlému lordu Voldemortovi, hlavnímu antagonistovi série, díky svým kouzelnickým schopnostem v kombinaci s mimořádným intelektem a nesmírně mazanou myslí dokázal pochopit to nejlepší z lidské povahy a přetvořit její nejlepší stránky v sílu. Jako odborník na neverbální kouzla a transfiguraci, mistr alchymie a nadaný v lektvarech, zběhlý v oklumenci a legilimenci a elementární magii, byl Brumbál i ve svém pokročilém věku a s poměrně hubenou postavou ve vynikající fyzické kondici. Během své dlouhé kariéry působil Brumbál jako učitel, Vrchní čaroděj Čarostolce a Nejhlavnější hlavoun Mezinárodního sdružení kouzelníků. Po celou dobu studia Harryho Pottera v Bradavicích se Brumbál staral o jeho ochranu a vedení a obohacoval jeho školní výuku o další informace o Voldemortovi.

Parametry sošky:
- Limitovaná edice
- Ručně malovaná
- Inspirováno původní předlohou
- Vyrobeno z umělého kamene (polystone)

Měřítko: 1/10

Rozměry produktu: 30 x 23 x 26 cm 

Hmotnost:  2 kg
 

IRON STUDIOS - Legendy v oboru

IRON STUDIOS vznikli v roce 2012 v brazilském São Paulo. Od té doby tahle šikovná kreativní parta vytváří sběratelské figurky, které jsou vyladěné do posledního detailu. Na designu figurek se podílí věhlasní umělci, jako například komiksový autor Ivan Reis. V poslední době se firma snaží rozšířit produktovou nabídku. Jásat tak mohou fanoušci Marvelu, DC, Hvězdných válek, Krotitelů duchů nebo Jurského parku. Zkrátka všichni milovníci soudobé i klasické popkultury.

Historia cen

23 gru 2022
441,13 €

Producent

Iron Studios