Maso Here Biltong Sweet & Chilli 40g

Hovädzie Biltong Sweet & chilli je náš hold ázijskej kuchyni. Je to presne tá chuť, ktorú miluješ a ktorá sa k mäsu neskutočne hodí. Lehounce štiepe, šteklí chuťové poháriky sladkými tónmi a robí radosť na jazyku ako baletka v národnej opere v Šanghaji. Marinovaný v mede, chilli a zmesi nášho základného korenia sa pre teba sušil trpezlivo šesť dní pri teplote 40 °C v našej sušičke. Potom si ho vzal do parády náš Sensei Jura, ktorý ho pre teba majstrovsky naporcioval na tenký plátky, ktoré sú šťavnaté a jemné na skús. Mňam!
Vyladená chuť
Pri výrobe používame iba prvotriedne, ručne krájané hovädzie mäso, štipku soli, základné korenie, trochu jablčného octu a potom ladíme chuť, kým to nie je ono. Tento recept kombinuje tradičný africký postup výroby biltongu s chuťou inšpirovanou sweet and chilli omáčkami, ktoré milujeme. Na dosiahnutie perfektnej chuti a sladkých tónov na pozadí sme siahli po mede domácej výroby nášho kamaráta Petra, ktorý včelárinou a výrobou medu žije viac ako pätnásť rokov, a jeho um a láska k remeslu je poznať v každom súste nášho odladeného Sweet & chilli. Neváhaj ochutnať. Stojí to za to.
Totálne zdravý maškrtenie
Či už ťa občas naháňa maškrtná alebo si športovec a potrebuješ doplniť rýchlo energiu po tréningu. Vodič, ktorý nechce zaspať za volantom alebo pôžitkár, čo si chce vychutnať zdravú pochúťku k vínu či pivu. Náš Hovädzie Biltong SWEET & CHILLI je tu presne pre teba. Perfektne sa hodí na sledovanie Netflixu, do posilky, alebo za volant miesto kakáča (mekača). Príležitostí, kedy si dať toto sušené mäso sú mraky. Vlastne sa skôr dosť ťažko hľadajú výhovorky, prečo si ho nedať.
Zloženie
Hovädzie mäso, jablčný ocot, naša vlastná unikátna zmes korenia, soľ, chilli a med
Výrobok neobsahuje žiadne látky zo Zoznamu zakázaných látok Svetového Antidopingového kódexu. Skladuj na suchom a chladnom mieste v dobre uzavretom obale, pri teplote do 25°C a nevystavuj mäso priamemu slnečnému žiareniu.
Nutričné hodnoty
Jedno 40 gramové balenie tohoto sušeného mäsa je vyrobené zo 140 gramov surového mäsa.
Počítáno na 100 g výrobku
Energetické hodnoty (kJ/kcal)
1659 / 395
Tuk
5 g
Nasýtené mastné kyseliny
2,0 g
Sacharidy
10 g
Cukor
5 g
Bielkoviny
63 g
Soľ
2,2 g

Historia cen

▼-15.28%
17 lut 2024
4,49 €
25 sty 2024
5,30 €

Producent

Maso Here