Maso Here Biltong Worcester 40g

Hovädzie Biltong Worcester je ďalší z radu extra chuťoviek nielen pre fajnšmekrov a našich fanúšikov, ale skrátka pre všetkých. Ladili sme ho s bratmi vo výrobe niekoľko mesiacov a teraz je tu len pre teba. Tešiť sa môžeš na prémiový hovädzí, ktorý sme marinovali v našej zmesi afrického korenia a našej chudé Worcesterové omáčky, ktorú mimochodom tiež predávame. Tento kúsok sme pre teba sušili ako štangľu 6 dní pri teplote 30 ° C v našej sušičke. Charakteristická aróma ti roztiahne nozdry a rozsvieti oči hneď ako privoniaš. Jemnučká pálivosť na jazyku a typická chuť Worcesteru vyladená tak, aby vynikla chuť mäsa a legendárna piata chuti umami je samozrejmosťou. Pochutnáš si.
 
Len to najlepšie
Pri výrobe biltongu používame iba prvotriedne, ručne krájané hovädzie mäso, štipku soli, základné korenie, trochu jablčného octu a potom ladíme chuť, kým to nie je presne ono. Worcesterovka je komplexom chutí s unikátnym profilom, ktorý zahŕňa slanosť, sladkosť, kyslosť a hlavne umami, čo je piata základná chuť. A My sa uspokojíme len s tým najlepším, takže nám trvalo pekelne dlho, kým sme nachutnali konečne tú pravú, ktorá kombinuje perfektne vyváženú chuť, a je veľmi kvalitne vyrobená. Je to vynikajúce ✌️
Totálne zdravý maškrtenie
Či už ťa občas naháňa maškrtná alebo si športovec a potrebuješ doplniť rýchlo energiu po tréningu. Vodič, ktorý nechce zaspať za volantom alebo pôžitkár, čo si chce vychutnať zdravú pochúťku k vínu, pivu, alebo ak máš rád koktaily ako Bloody Mary. Náš Hovädzie Biltong WORCESTER je tu presne pre teba. Skvele sa hodí na každú príležitosť. Príležitostí, kedy si dať toto sušené mäso sú mraky. Vlastne sa skôr dosť ťažko hľadajú dôvody, prečo si ho nedať.
Zloženie
hovädzie mäso, jablkový ocot, koriander, korenie, cesnak, voda,  jedlá śôl, cukor, víno, slivková lekvár, zmes korenie, farbivo E 150, drajčatový prášok, aromata, chilli extrakt, cesnakový extrakt
Výrobok neobsahuje žiadne látky zo Zoznamu zakázaných látok Svetového Antidopingového kódexu.✅ Skladuj na suchom a chladnom mieste v dobre uzavretom obale, pri teplote do 25°C a nevystavuj mäso priamemu slnečnému svetlu.
Nutričné hodnoty
Jedno 40 gramové balenie tohoto sušeného mäsa je vyrobené zo 140 gramov surového mäsa.
Počítáno na 100 g výrobku
Energetické hodnoty (kJ/kcal)
1594 / 381
Tuk
4 g
Nasýtené mastné kyseliny
2,0 g
Sacharidy
5 g
Cukor
1 g
Bielkoviny
63 g
Soľ
2,2 g

Historia cen

▼-13.4%
17 lut 2024
4,59 €
1 lut 2024
5,30 €

Producent

Maso Here