Maso Here Valentínsky Box ❤️

Zobrali sme päť kúskov nášho sušeného mäsa. Na ich výber sme mali vždy jasný dôvod. Biltong Originál je naša klasika, kanec je zase náš najobľúbenejší kúsok z poslednej doby (a do toho mileneckého sveta sa to slovo "kanec" celkom hodí, nie?). A tak ďalej a tak ďalej. Tak sa mrkni, čo nájdeš v našom balení. 
A ak ťa budú tieto druhy biltongu baviť, tak si ich môžeš pokojne objednať aj samostatne. 
Biltong Originál
Naše srdcovka. Pan Maso. Mr. Originál. Tohle maso uspokojí choutky každého masožravce. Chutná skvěle, perfektní na zkus, zažene hlad a dodá šťávu. Kromě parádního hovězího, koření a špetky soli v něm nenajdeš nic dalšího. 100 % přírodní, ručně krájený, šlechtíme ho už od roku 2011. 
 
Piri Piri Biltong
Máš rád pálivý, ale náš Carolina Reaper je prostě too much? Máme pro tebe špičkově vyladěný,❤️ jemně pikantní, hovězí Piri Piri biltong, plný svěží chuti a bylinek, který vzdává hold Jihoafrické republice. Pir Piri koření podtrhující skvělou chuť hovězího masa se po ochutnání mění v chuťovou explozi, na kterou dlouho nezapomeneš.✌️Tak přísaháme.
 
Kančí Biltong
Se šípkovou nebo se zelím? My říkáme usušit!❤️ Kančí z naší kuchyně se rozpadá na jazyku jak dortík od cukrářky, čeká tě skvělá zvěřinová chuť vyšperkovaná naším vypiplaným kořením, který jsme ladili roky.
Biltong s Kešu
Hovězí biltong společně s kešu ořechy nemá na českém trhu obdoby.❤️ Tahle odlazená kombinace v sobě skrývá pestrý chutě rozmarýnu, koriandru, tymiánu nebo oregana a dohromady vytvářejí naprosto jedinečný chuťový zážitek. Je to prostě  virtuózní práce, symfonie chutí kvalitního masa a pražených kešu ořechů,
 
Worcester Biltong
Hovězí Biltong Worcester je další z řady extra chuťovek nejen pro fajnšmekry a naše fanoušky, ale zkrátka pro všechny. Ladili jsme ho s bráchou ve výrobě několik měsíců a teď je tady jen pro tebe. Těšit se můžeš na prémiový hovězí, který jsme marinovali v naší směsi afrického koření a naší libový Worcesterový omáčky,❤️ kterou mimochodem taky prodáváme.
 
 

Historia cen

4 lut 2024
25,99 €

Producent

Maso Here