Thule Batoh na notebook 14" Lithos černý 16 l

Moderní a funkční batoh na notebook 14" Lithos se zabezpečeným klopovým zavíráním od značky Thule v praktické černé barvě. Moderní batoh se zabezpečeným klopovým zavíráním přináší kombinaci stylu a funkčnosti, díky které budete mít své cenné věci bezpečně uloženy.
S vyvýšenou polstrovanou kapsou, která umožňuje bezpečné uložení notebooku ve velikosti 14" nebo 16" MacBooku, si můžete být jisti, že vaše elektronická zařízení budou chráněna před nárazy a poškozením. Batoh má také speciální kapsu na tablet ve velikosti 10,5".
Batoh disponuje praktickými interními síťovanými kapsami na zip, které vám pomohou udržet vnitřní prostor dobře uspořádaný a své potřebné věci jednoduše naleznete.
Skryté zavírání na přezku zajišťuje, že věci v hlavním oddíle zůstanou jistě a bezpečně uloženy. Boční kapsy umožňují snadný přístup například k láhvi s vodou nebo dalším menším předmětům, což oceníte zejména během aktivního pohybu.
Vnější skrytá kapsa na zadním panelu poskytuje rychlý přístup k menším předmětům, jako jsou klíče nebo mobilní telefon. Polstrované ramenní popruhy a zadní část batohu zajišťují pohodlné nošení po celý den. Batoh je navíc vybaven upevňovacími body na předním panelu, kde můžete snadno připevnit další vybavení dle svých potřeb.


Nagrywanie z jednej EAN

Historia cen

30 mar 2024
68,55 €

Producent

Thule