Skladacia kanoe Ally 16,5 Bergans® (Farba: Zelená)

Skladacie kanoe od tradičného nórskeho výrobcu Bergans spadajú do série all-round, čo znamená univerzálne kanoe, ktoré sú definované mierne zakrivenou líniou kýlu aj vysokou a zakrivenou prednou časťou a zadkom. Príjemným prekvapením pri tejto lodi je skvelá stabilita, manévrovateľnosť aj nosnosť. Ocenia ju nadšenci do viacdenných expedícií aj výletov na pár hodín.
Skvele manévruje nielen na riekach
Kanoe Ally 16,5 je štandardnou loďou radu Ally, čo znamená, že je skvele manévrovateľná. To sa bude hodiť nielen na divokých vodách a perejách riek, kde môžete očakávať technicky zložité pádlovanie, ale aj pri pádlovaní v stojatých vodách – pokojne treba na rybníku.
Vhodná aj pre rodiny
Do kanoe Ally 16,5 sa pohodlne zmestia 2 - 3 dospelé osoby, prípadne dvaja dospelí a dve deti. Ally 16,5 je tvarovo veľmi podobná menšiemu modelu Ally 15, je však dlhšia a má zvýšenú smerovú stabilitu. Môže slúžiť aj ako rodinná kanoe, a to vďaka svojmu veľkému objemu a vysokej nosnosti.
Univerzálne možnosti využitia
Kanoe Bergans Ally 16,5 sa môže pochváliť nízkou hmotnosťou, a tak je dokonale vhodná na cesty, pri ktorých je nutné počítať s prenášaním lode. Skvelým riešením je táto kanoe aj pre rybárov a vďaka všestranným možnostiam využitia aj pre všetkých športovcov, ktorí radi kombinujú pádlovanie v meniacich sa podmienkach stojatých vôd a riek.
Vysoká odolnosť, minimálny odpor
V porovnaní s klasickými nafukovacími loďkami má kanoe Ally 16,5 vyššiu odolnosť voči poškodeniu. A keby už k onomu poškodeniu náhodou došlo, získate v rámci výbavy k lodi aj základnú servisnú sadu, pozostávajúcu z lepidla a záplaty. Určite poteší aj minimálny odpor lodí Bergans Ally (opäť v porovnaní s nafukovacími loďkami); plavba na nich je tak menej namáhavá.
Kanoe je dodávaná demontovaná
Kanoe radu Bergans Ally dostanete štandardne v demontovanom stave, avšak nie je sa čoho báť. To, že demontované zaberajú tieto lode menej miesta, ocenia nielen kuriér, ale aj vy, keď ju potom budete prevážať k vode. Montáž a demontáž je veľmi jednoduchá a intuitívna. V balení dostanete okrem samotnej lode (plachty, hliníkovej konštrukcie a penovej rohože) aj dva sedáky a gumovú paličku.
Benefity, o ktorých musíte vedieť:
skladacia kanoe
kvalitné riešenie nórskej značky
ľahká a odolná konštrukcia
jednoduchá montáž aj demontáž
mierne klenutá línia prietrže
pre 2 - 3 dospelé osoby, prípadne 2 dospelé a 2 deti
vhodná ako rodinná kanoe
ľahká manévrovateľnosť
vysoká stabilita
nízky odpor
všestranné využitie pre divoké pereje aj stojatú vodu

Historie cen

▼-2.01%
13. 7. 2023
1 996,00 €
▼-2.02%
25. 5. 2023
2 037,00 €
▼-2.07%
2. 4. 2023
2 079,00 €
▲0.86%
1. 3. 2023
2 123,00 €
25. 1. 2023
2 105,00 €